Over ons

Vanwege problemen in de drukkerij vannacht zal de bezorging van AD Westland, AD Delft, AD Zoetermeer en AD Den Haag deze ochtend enige vertraging oplopen. De bezorger zal zo snel mogelijk bij u zijn. Excuses voor het eventuele ongemak.

Het AD brengt het nieuw dichterbij
Nieuws is overal, hoor je vaak. Maar met nieuws alleen weet je nog niets. Bij het AD lees, zie en hoor je wat de impact van het nieuws op jouw leven is. Dankzij zo'n 900 redacteuren is het AD de grootste journalistieke organisatie van Nederland en belangrijker: we hebben daardoor altijd wel een verslaggever in de buurt. Op deze pagina lees je meer over wat wij je te bieden hebben.

Hoofdredacteur
Hans Nijenhuis

 

Achter de schermen
Bent u nieuwsgierig naar hoe wij te werk gaan en waarom we bepaalde keuzes maken? We bieden u graag een kijkje achter de schermen! Ga naar ad.nl/achter-de-schermen

AD op papier
Naast de landelijke krant hebben we ook 7 regionale titels, te weten AD Rotterdams Dagblad, AD Haagsche Courant, AD Utrechts Nieuwsblad, AD, Amersfoortse Courant, AD Groene Hart, AD De Dordtenaar en AD Rivierenland. Dagelijks besteedt het AD veel aandacht aan Sport in AD Sportwereld. In het weekend krijgt u 2 extra katernen, namelijk Z met achtergronden bij het nieuws en Zo met tips en inspiratie. En natuurlijk het Magazine met elk weekend een spraakmakend interview en boeiende reportages.

AD Digitaal
Het AD kunt u op verschillende manieren digitaal lezen. Wanneer u een account aanmaakt kunt u gelijk beginnen met lezen van de digitale krant en alle artikelen op ad.nl en in de app. U kunt zich ook inschrijven voor (een van) onze e-mail nieuwsbrieven en gebruik maken van Topics. Lees hier meer over onze digitale producten.

Over ons achter de schermen

Direct naar