Over ons

Bij AD geloven we dat je sterker in het leven staat als je voelt dat je gehoord wordt, je erbij hoort, er iemand is die jou begrijpt en bijstaat. We helpen je het nieuws en de wereld beter te begrijpen, dat geeft vertrouwen, zodat jij je eigen keuzes kunt maken. We bieden je wat jij belangrijk vindt, wat dicht bij jou staat, wat je raakt, wat je graag met anderen wilt delen. Dat kan zijn wat je moet weten, wat leuk is om te weten of gewoon wat je leuk vindt om te doen.

AD - Altijd dichtbij

 

Achter de schermen
Ben je nieuwsgierig naar hoe wij te werk gaan en waarom we bepaalde keuzes maken? We bieden je graag een kijkje achter de schermen! Ga naar ad.nl/achter-de-schermen

AD op papier
Naast de landelijke krant maken we 7 regionale titels, te weten AD Rotterdams Dagblad, AD Haagsche Courant, AD Utrechts Nieuwsblad, AD, Amersfoortse Courant, AD Groene Hart, AD De Dordtenaar en AD Rivierenland. En we geven dagelijks veel aandacht aan Sport in AD Sportwereld. In het weekend brengen we 2 extra katernen: Z met achtergronden bij het nieuws en Zo met tips en inspiratie. En natuurlijk het Magazine met elke weekend een spraakmakend interview en boeiende reportages.

AD Digitaal
U kunt het AD op verschillende manieren digitaal lezen. Natuurlijk is er ad.nl en download in elk geval de AD nieuwsapp op uw smartphone en tablet, zodat u het AD altijd en overal bij de hand heeft. U kunt zich ook inschrijven voor (een van) onze e-mail nieuwsbrieven en gebruik maken van Topics. Lees hier meer over onze digitale producten.

Over ons achter de schermen

Direct naar