Dossier

Filmrecen­siesPijlen»

Dossier

Gudo GraaftPijlen»

 1. In opspraak geraakte Prins Andrew heeft stille verjaardag, klokken wel geluid

  In opspraak geraakte Prins Andrew heeft stille verjaardag, klokken wel geluid

  De Britse prins Andrew zou vandaag op zijn zestigste verjaardag met een groot feest bevorderd worden tot admiraal. In heel het land zou de vlag uit gaan. Het bleef echter bij een diner met zijn gezin in de Royal Lodge, zijn woning in het park van Windsor Castle. Dit vanwege zijn vriendschap met de Amerikaanse zakenman Jeffrey Epstein, die van seksueel misbruik werd beschuldigd en vorig jaar, na te zijn gearresteerd, een einde maakte aan zijn leven.
 2. ‘Nog honderden hotelkamers beschikbaar in Rotterdam voor Eurovisie Songfestival’
  PREMIUM

  ‘Nog honderden hotelka­mers beschik­baar in Rotterdam voor Eurovisie Songfesti­val’

  Alle heisa over de prijzen van hotelkamers tijdens het Eurovisie Songfestival heeft de lokale branche-organisatie Rotterdamse Hotel Combinatie (RHC) behoorlijk verbaasd. Want weliswaar worden er hier en daar absurde bedragen gevraagd voor een overnachting, zegt voorzitter Roel Dusseldorp, hij betwijfelt of die ook werkelijk worden betaald. ,,Er zijn nog honderden kamers beschikbaar voor fatsoenlijke prijzen.’’
 1. Jury komt nog niet tot een oordeel in zaak-Weinstein

  Jury komt nog niet tot een oordeel in zaak-Wein­stein

  De jury die moet oordelen of Harvey Weinstein schuldig is inzake de drie aanklachten van seksueel misbruik die tegen hem lopen, heeft op hun eerste dag na de slotpleidooien van beide kanten de rechtszaal onverrichterzake verlaten. De zeven mannen en vijf vrouwen die over het lot van de gevallen Hollywood-producer moeten beslissen werden het nog niet eens over de uitkomst en gaan daarom verder in beraad met elkaar. Dit meldt Variety.