1,3 miljoen kijkers zien huwelijk Mick en Daisy afkoersen op fiasco: ‘Wat een ellende’

VIDEOHet botert niet tussen de Amsterdammers Mick en Daisy, zo veel is inmiddels duidelijk voor de fans die elke week aan de buis gekluisterd zitten voor een nieuwe dosis Married at First Sight. Ruim 1,3 miljoen mensen zagen gisteravond hoe de huwelijksreis van het stel naar het zonnige Albufeira dreigt uit te lopen op een fiasco.

 1. In Oscarkandidaat The Fabelmans doet Spielberg zoveel meer dan het vieren van (zijn) films
  recensie

  In Oscarkandi­daat The Fabelmans doet Spielberg zoveel meer dan het vieren van (zijn) films

  Regisseur Steven Spielberg (Jaws, Jurassic Park) vertelde ooit dat het oorspronkelijke concept van zijn meesterwerk E.T. The Extra Terrestrial (1982) géén buitenaards wezen bevatte. De film zou gaan over de impact van een echtscheiding op een kind en hoe de ontstane eenzaamheid kan worden gecompenseerd. Je zou kunnen zeggen dat Spielberg met het voor zeven Oscars genomineerde The Fabelmans alsnog zijn alienloze E.T. heeft gemaakt. En het kind in kwestie mag hier dan Sammy Fabelman heten, het is natuurlijk eigenlijk Steven Spielberg zelf.
 2. ‘Denkt Khalid nu echt dat dat gestamel van hem een krachtig weerwoord was?’
  AD Media Podcast

  ‘Denkt Khalid nu echt dat dat gestamel van hem een krachtig weerwoord was?’

  Angela de Jong was all over the place wat media betreft. Natuurlijk was er de clash met Johan Derksen in Vandaag Inside. Die daarna weer besproken werd bij Renze op Zaterdag. En om het Droste-effect compleet te maken, wordt er in deze editie van de AD Media Podcast weer op teruggeblikt. Inclusief de mini-recensie van Angela over de audio-vormgeving van de podcast, om het nog een extra dimensie mee te geven. Volgt u het nog?