Volledig scherm
Denzel Dumfries en de Duitse middenvelder Leroy Sane. © AFP

2,4 miljoen mensen zien Oranje van Duitsland winnen

Maar liefst 2.445.000 kijkers hebben gisteravond gezien hoe onze Nederlandse voetballers de Duitsers hebben verslagen. Oranje wist met 3-0 te winnen. De Nations League-wedstrijd is daarmee het best bekeken programma van de avond.

Het Nederlands elftal speelde in de Amsterdamse Arena. Onder meer Steven Bergwijn en Denzel Dumfries, beide spelers bij PSV, maakten hun debuut op de grasmat. 

Ook de voorbeschouwing deed het goed. Ruim 1,5 miljoen mensen keken daarnaar. De nabeschouwing trok wat minder kijkers, maar was nog altijd goed voor bijna 1,3 miljoen nieuwsgierigen.

Concurrentie

Robert ten Brink scoorde met het RTL4-programma All you need is love 847.000 kijkers. Op sociale media lieten mensen blijken hoe geraakt ze waren door het samenkomen van familieleden of geliefden op televisie.

Het Achtuurjournaal wist 1.991.000 kijkers te boeien. Daarmee staat het op de tweede plek in de top 25 van best bekeken programma's. Kassa eindigde op plek vijf met 1.177.000 geïntresseerden.

Top 5
1. Nederland - Duitsland 2.445.000
2. Achtuurjournaal 1.991.000
3. Voorbeschouwing NL-DUI 1.526.000
4. Nabeschouwing NL-DUI 1.298.000
5. Kassa 1.177.000

  1. Miljuschka reageert op plussize-ophef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka reageert op plussize-op­hef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka Witzenhausen(34) heeft gisteren in een openhartig bericht gereageerd op de ophef die is ontstaan nadat ze zichzelf een plussize-model noemde. De bak-koningin vindt het zelf ook maar vreemd dat dames met maat 40 al als ‘vol’ worden gezien. Toch hoopt ze dat haar volgers zich niet gek laten maken door dat gegeven. ‘In dat pashokje zijn we allemaal gelijk en valt er niks op te poetsen, terwijl er op de muur de perfecte influencer prijkt.’
  2. Daniel ‘Harry Potter’ Radcliffe in tranen na lezen zelfmoordbriefje overgrootvader

    Daniel ‘Harry Potter’ Radcliffe in tranen na lezen zelfmoord­brief­je overgroot­va­der

    Daniel Radcliffe is in tranen uitgebarsten tijdens het lezen van het zelfmoordbriefje van zijn overgrootvader. Het papiertje werd de Harry Potter-acteur voorgeschoteld tijdens het BBC-programma Who Do You Think You Are?, dat de roots van de gasten onderzoekt. Radcliffes overgrootvader kwam een grote roof op zijn juwelenwinkel niet meer te boven, helemaal toen de man werd beschuldigd van het willen oplichten van de verzekering, omdat ,,Joden dat wel vaker doen’’.