Brian (David), Jennie (Kelly), Luke (Dylan), Shannen (Brenda), Jason (Brandon), Tori (Donna), Ian (Steve) en Gabriëlle (Andrea).
Volledig scherm
Brian (David), Jennie (Kelly), Luke (Dylan), Shannen (Brenda), Jason (Brandon), Tori (Donna), Ian (Steve) en Gabriëlle (Andrea). © FOX

25 jaar na Beverly Hills 90210: hoe is het nu met ze?

Time flies: het is alweer 25 jaar geleden dat de Amerikaanse tienersoap Beverly Hills 90210 voor het eerst werd uitgezonden. Het wel en wee van de welvarende groep jongeren zette de florissante wijk Beverly Hills - met postcode 90210 - razendsnel op de kaart. 90210 zat vol met drama, levenslessen, de 'do's en don'ts' van dating, geroddel, sterfgevallen en modetrends. Hoe is het nu met Brandon, Brenda, Kelly, Steve, Donna, Dylan, Andrea en Brian?

  1. Tori Spelling valt op hete bakplaat Japans restaurant

    Tori Spelling valt op hete bakplaat Japans restaurant

    De Amerikaanse actrice en realityster Tori Spelling is tijdens een etentje buiten de deur gewond geraakt. De 41-jarige ster uit de hitserie 90210 verloor in een Japans grillrestaurant, waar ze at met haar man en vier kinderen, haar evenwicht en kwam op een gloeiend hete Teppanyaki-bakplaat terecht. Kort na het pijnlijke incident moest ze naar een brandwondencentrum in Los Angeles worden overgebracht voor een noodzakelijke huidtransplantatie.

Poll

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier Ring 2020 winnen?

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier Ring 2020 winnen?

  • Beste Zangers (34%)
  • Nick, Simon & Kees: Homeward Bound (22%)
  • Over Mijn Lijk (44%)
11668 stemmen

Poll

Vind jij het goed dat RTL-programma's langer worden?

  • Ja, hoe langer hoe fijner (17%)
  • Nee, anderhalf uur is te lang (83%)
9942 stemmen