Volledig scherm
Jan Dulles © NPO

3JS-zanger Jan Dulles na auto-inbraak: Wees gewaarschuwd als je op vakantie gaat

Inbrekers hadden het afgelopen nacht gemunt op de auto van Jan Dulles. Toen de zanger van de 3JS 's morgens opstond en uit het raam keek, zag hij tot zijn grote schrik dat de ramen van zijn SUV ver open stonden.

,,Afgelopen nacht hebben inbrekers het slot uit de deur van mijn auto geboord. Blijkbaar gaan dan alle vier de ramen tegelijk open want zo trof ik mijn auto vanochtend aan", vertelt hij aan zijn volgers op Facebook. ,,Kennelijk was het niet de bedoeling om mijn hele auto te stelen want dat hebben ze niet geprobeerd."

Voor de zanger is het een geluk bij een ongeluk, omdat uit de auto niets is gestolen. ,,Er lag niks waardevols in de auto of ze zijn verstoord door iets anders op het parkeerterrein", denkt Dulles. ,,Wellicht dat ze er vanuit gingen dat mijn auto vol lag met koffers en andere vakantie-spullen. Dus bij deze de waarschuwing voor mensen die binnenkort op vakantie gaan met de auto.”

  1. Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

    Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

    Het is intussen één van MTV’s meest iconische momenten. Kanye West liet zich in 2009 tijdens de uitreiking van de Video Music Awards (VMA’s) niet bepaald van zijn beste kant zien. De zanger - die bekend staat om zijn grootspraak en arrogante houding - bestormde tijdens de speech van Taylor Swift het podium en schreeuwde dat volgens hem de verkeerde artieste de trofee gewonnen had. Nu, tien jaar na het bewuste moment, komt eindelijk aan het licht wat er zich daarna afspeelde.