90210-acteur Luke Perry (52) overleden

Acteur Luke Perry is enkele dagen nadat hij een beroerte kreeg overleden. De voormalig Beverly Hills, 90210-acteur overleed vandaag in een ziekenhuis in Burbank, meldt TMZ.

Luke blies zijn laatste adem uit in het bijzijn van zijn kinderen, zijn verloofde Wendy Madison Bauer , zijn ex-vrouw Minnie Sharp en zijn moeder. Ook waren er anderen naasten aanwezig van de acteur. 

Luke Perry lag sinds woensdag in het ziekenhuis nadat hij was getroffen door een beroerte toen hij naar verluidt alleen thuis was. De 52-jarige acteur was in Los Angeles bezig met de opnames van de serie Riverdale, waarin hij de vader speelt van een van de hoofdpersonages.

De Amerikaanse acteur vertolkte tien seizoenen lang de rol van Dylan McKay in Beverly Hills, 90210. Daarnaast was hij te zien in veel andere films en sprak hij ook stemmen in. Zo was hij onder meer te horen inThe Incredible Hunk en Mortal Kombat: Defenders of the Realm.

Volledig scherm
Luke Perry. © AFP
  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (54%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (46%)
6391 stemmen