92-jarige vader van talkshowhost Ellen DeGeneres overleden

De wereldberoemde Amerikaanse talkshowhost Ellen DeGeneres heeft afscheid moet nemen van haar 92-jarige vader. ,,Ik verloor mijn vader deze week. Hij heeft een mooi, lang en goed leven gehad. Hij heeft het exact geleefd zoals hij dat wilde," vertelde Ellen in haar praatprogramma. ,,Hij is gedurende zijn hele leven nog nooit naar een dokter geweest.''

Ellen vervolgde: ,,Hij was heel erg trots op me. Hij was gek op mijn show en een ontzettend aardige man die niemand veroordeelde. Daarbij was hij ook enorm geestig. Ik denk dat mijn broer Vance en ik onze humor van hem hebben meegekregen."

ellen blikte in haar betoog ook terug op vroeger. ,,Toen ik nog een klein meisje was, zijn we naar de Warner Bros. Studios in Los Angeles geweest voor een tour. En nu werk ik hier, in mijn eigen studio met mijn naam op de voorkant van het gebouw. Daar was hij apetrots op. Voordat hij overleed, hebben we nog een moment samen gehad, waarin ik hem gedag heb kunnen zeggen. Toen ik later op de dag de studio verliet, verscheen er een regenboog aan de hemel."

Volledig scherm
© EPA
  1. Yosina Rumajauw (11) winnares van zevende seizoen The Voice Kids
    update

    Yosina Rumajauw (11) winnares van zevende seizoen The Voice Kids

    De 11-jarige Yosina Rumajauw - met roots in de Indonesische provincie West-Papoea - heeft vanavond het zevende seizoen van de RTL4-talentenjacht The Voice Kids gewonnen. Het nachtegaaltje uit de Overijsselse plaats Olst, dat sinds haar blind audition al werd genoemd als topfavoriet, werd door de tv-kijkers thuis getrakteerd op de meest stemmen. Yosina kreeg niet alleen de hoogste eer maar ook een studiebeurs van 25.000 euro. Ook mag ze een single opnemen.