Volledig scherm
© EPA

Achtste kind Mick Jagger (73) ziet levenslicht

Mick Jagger is voor de achtste keer vader geworden. De 73-jarige Rolling Stone en zijn 29-jarige vriendin kregen een zoon, liet zijn woordvoerder weten aan diverse media.

,,Het zoontje van Melanie Hamrick en Mick Jagger is vandaag geboren in New York'', luidt een persverklaring. ,,Ze zijn beiden dolgelukkig.''

Mick was bij de bevalling in het ziekenhuis. ,,Moeder en kind maken het goed.'' De kersverse ouders vragen verder om privacy.

Het zoontje, waarvan de naam nog niet bekend is gemaakt, is Micks achtste kind. Zijn oudste telg, dochter Karis, is inmiddels 46 jaar. Mick heeft bovendien al vijf kleinkinderen en is sinds mei 2014 overgrootvader.

  1. Waylon kiest zelf voor Eurovisie-liedje wegens wegstemmen Voice-kanon Kimberly

    Waylon kiest zelf voor Eu­ro­vi­sie-lied­je wegens wegstemmen Voice-kanon Kimberly

    Waylon heeft vanavond in De Wereld Draait Door een opmerkelijke uitspraak gedaan. De zanger laat mensen bewust niet stemmen op zijn vijf potentiële Songfestivalnummers. De reden? ,,In eerste instantie was het de bedoeling om hier de keuze te laten vallen, om de mensen een beetje mee te laten werken. Maar toen hadden we het debacle bij The Voice en het stemmen van het Nederlandse publiek. Ik dacht: laat ik dat maar voorkomen."