Volledig scherm
Katy Perry. © BRUNO PRESS

Acteur beschuldigt Katy Perry: Vrouwen met macht zijn net zo weerzinwekkend

Katy Perry is door een acteur die meespeelde in de videoclip van haar nummer Teenage Dream beschuldigd van seksueel wangedrag. Josh Kloss, Perry's tegenspeler in de clip, zegt dat de zangeres zijn broek en ondergoed heeft uitgetrokken voor het oog van een groep omstanders.

Het incident zou hebben plaatsgevonden op een verjaardag. ,,We omhelsden elkaar eerst", schrijft Kloss op Instagram. ,,Toen ik me omdraaide om een vriend te introduceren, trok ze mijn joggingbroek en ondergoed naar beneden." Enkele vrienden van Perry en een flink aantal omstanders zouden Kloss' edele delen hebben gezien. ,,Kunnen jullie je voorstellen hoe vernederd ik me voelde?"

Volgens Kloss was dat niet het enige incident. Hij en Perry moesten zoenen voor de video. De nu 34-jarige zangeres zou dit tegen de cast hebben omschreven als ‘smerig’. Vertegenwoordigers van Perry zouden Kloss vervolgens op het hart hebben gedrukt die ervaring met niemand te delen.

Dat Kloss nu met zijn verhaal naar buiten treedt, komt door de #MeToo-beweging. ,,Onze cultuur is er op dit moment op gebrand om te laten zien hoe pervers mannen met macht zijn. Maar vrouwen met macht zijn net zo weerzinwekkend.”

  1. Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel Beelen (42) en zijn nieuwe liefde Malou (29) hebben vandaag op Radio Veronica voor de eerste keer teruggeblikt op hun first date. Zo doet Malou aan nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers onder meer uit de doeken dat ze de eerste kus ‘nogal degelijk’ vond. Iets waar Giel compleet anders over denkt. ,,Voor mijn gevoel heb ik gewoon vet gezoend.” Het koppel is in ieder geval nog lang niet op elkaar uitgekeken. ,,Ik denk dat er nog veel dates volgen.’’