Volledig scherm
Orson Bean © EPA

Acteur Orson Bean (91) omgekomen bij verkeersongeluk

De Amerikaanse acteur Orson Bean is gisteravond overleden tijdens een verkeersongeluk in Los Angeles. De 91-jarige Hollywoodveteraan liep in zijn wijk Venice toen hij werd aangereden door een auto en daarbij ten val kwam, waarna hij door een tweede auto werd geraakt, melden Amerikaanse media.

Bean Orson speelde de rol van Dr. Lester in de film Being John Malkovich, maar is ook bekend van zijn rol in Desperate Housewives. In de jaren 70 presenteerde hij spelshows, zoals To Tell the Truth, Match Game en Super Password. Ook maakte hij meer dan tweehonderd keer zijn opwachting in The Tonight Show van Johnny Carson.

TMZ meldt in een update dat de automobilisten die bij het ongeluk betrokken waren niet onder invloed waren van alcohol of drugs.

  1. Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Tijdens een hoorzitting in de Londense rechtbank zijn nieuwe details bekendgemaakt over de tumultueuze relatie tussen Johnny Depp (56) en z’n ex Amber Heard (33). Hij suggereerde haar - al dan niet met een knipoog - te verdrinken en te verbranden. Dat valt op te maken uit smsjes die Depp in 2013 naar een goeie vriend stuurde, schrijft The New York Post op basis van de rechtszitting. De ex-geliefden zijn al een hele tijd in een juridische strijd verwikkeld over beschuldigingen van huiselijk geweld.