Volledig scherm
Adele doet boodschappen. © photo_news

'Adele gaat toch op dieet'

Adele heeft blijkbaar toch de smaak te pakken nadat ze vorig jaar wat kilo's verloor na een operatie aan een poliep op haar stembanden. De meervoudig Grammy-winnares stopte ook met roken en de gezondere levensstijl zou de zangeres zo goed bevallen dat ze is begonnen met een fitnessregime om zo nog twee kledingmaten af te vallen.

'Ze heeft veel meer energie sinds ze niet meer rookt. Ze wil echt gezonder gaan leven en ze vindt dat ze nog een lange weg te gaan heeft. Ze heeft altijd belangstelling gehad voor Pilates, maar ze heeft er weinig tijd voor', vertelt een insider in The Sun.

Vorige maand kwam Karl Lagerfeld onder vuur te liggen nadat hij Adele 'een beetje te dik' had genoemd. Maar de 23-jarige zangeres beklemtoonde dat ze nooit zou lijnen om iemand anders dan haarzelf te plezieren.

'Ik heb er nooit willen uitzien als de modellen op de covers van tijdschriften. Ik vertegenwoordig de meerderheid van de vrouwen en daar ben ik trots op. Ik zou alleen afvallen als ik een actrice was die een rol moet spelen waarvoor je twintig kilo moet afvallen, maar in mijn carrière speelt gewicht geen rol.'

poll

Waylon naar Songfestival

Waylon naar Songfestival

  • Goede keuze (61%)
  • Ik had liever een ander gehad (39%)
42110 stemmen