Volledig scherm
Adele. © REUTERS

'Adele staat te popelen om nieuwe muziek uit te brengen'

Het lijkt erop dat fans niet lang meer hoeven te wachten op nieuwe muziek van Adele. De 31-jarige zangeres is druk bezig de laatste hand te leggen aan een album en heeft heel veel zin om dat te delen met haar fans, zeggen ingewijden tegen People.

Adele, die afgelopen voorjaar bekendmaakte dat haar huwelijk was gestrand, zou op haar nieuwe plaat zingen over haar liefdesverdriet. ,,Ze is er mentaal en fysiek steeds meer klaar voor om haar nieuwe muziek te promoten. Het lijkt erop dat het later dit jaar al gaat gebeuren", vertelt een ingewijde. ,,Ze blikt terug op een heel zwaar jaar, maar zei eerder al dat het schrijven van muziek therapeutisch werkt voor haar. Je ziet dat ze er klaar voor is alles te delen met haar fans."

Ook op voorgangers 19, 21 en 25 (allen vernoemd naar haar leeftijd) verwerkte de zangeres haar pijn. Haar nieuwe album zal net zo persoonlijk worden. ,,Muziek geeft haar voldoening. Nieuwe muziek is voor haar nog steeds iets heel groots en ze voelt zich goed en is er gelukkig mee.”

  1. Hoog kijkcijfer Beau dankzij Eva en senioren, kijkers gunnen hem meer

    Hoog kijkcijfer Beau dankzij Eva en senioren, kijkers gunnen hem meer

    Het nieuws over de overstap van Eva Jinek van de publieke omroep naar RTL 4 heeft de commerciële zender meteen voordeel opgeleverd. De latenightshow die Beau van Erven Dorens vanaf januari om en om met Jinek gaat presenteren, trok gisteren 853.000 kijkers, goed voor een plekje bij de tien best bekeken tv-programma’s. Kijkers tonen op sociale media sympathie voor Beau en hopen dat de kijkcijfers nog verder gaan groeien. ,,Hij heeft recht op beter.”