De ploeg van 'F.C. De Kampioenen', tijdens het eerste seizoen van de succesreeks.
Volledig scherm
De ploeg van 'F.C. De Kampioenen', tijdens het eerste seizoen van de succesreeks. © VRT

Al 16 afleveringen van F.C. De Kampioenen worden niet meer uitgezonden wegens ongepaste humor

Zoals elke zomer zendt Eén ook dit jaar herhalingen uit van F.C. De Kampioenen. Niet alle afleveringen worden echter opnieuw getoond. Zestien afleveringen zijn intussen gelabeld als ‘ongepast’ en zijn ook van VRT NU gehaald, zo schrijft Het Nieuwsblad.

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Angela de Jong: ‘Ongelofelijk dat dit in 2022 nog een nationale rel is!’
  AD Media podcast

  Angela de Jong: ‘Ongelofe­lijk dat dit in 2022 nog een nationale rel is!’

  Natuurlijk zoomt het vaste mediapanel in op de nieuwe dramaserie van Linda de Mol over het wel en wee rond de talkshow Five live, waarin in aflevering één een tv-columniste - die wel heel erg aan Angela de Jong doet denken - een lichtbak op haar hoofd krijgt en zwaargewond in het ziekenhuis belandt. Daarom zit Angela tijdens de opname van deze podcast uit voorzorg in haar eigen televisiekelder(*). De kritieken op de dramaserie zijn niet mals.