Prinses Alexia.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Alexia. © Brunopress

Alexia gespot met twee paar oorbellen: dat belooft wat voor de toekomst!

Oranje franjeJosine Droogendijk, Nederlands bekendste Máxima-kenner, bespreekt wekelijks de mode van royals in binnen- en buitenland. Deze week opvallend: een jurk met een verborgen boodschap.

12 reacties

 • Dientje Pison

  1 jaar geleden
  Mevr Tamara Broeders, dat is nou juist wat Mevr Droogendijk bedoelt. Alexia wordt naar Wales gestuurd om al dat hippe te voorkomen! Als deze dame de losse teugel zou krijgen wordt ze die ze zo graag wil zijn: Een soort popstar.(Haar eigen woorden!!) Kijk eens naar filmpjes op Tik Tok van haar. Op zich niets mis mee, maar niet iets voor een telg van de Koninklijke familie, snapt u?!
 • Gerrit Kassies

  1 jaar geleden
  G. J. Kassies. Ja, of mevrouw Droogedijk de "norm" is, wat mensen van het Koniklijk Huis, bepaalt wat er gedragen zou moeten worden. Erg conservatief, (lees) ouderwerts!!
 • Tamara Broeders

  1 jaar geleden
  En wat Petra Verbeten als zegt;? Hoe leuk zou het zijn als 1 van de drie zich compleet zou afzetten tegen de opgedrongen norm en punk zou worden, zich zou laten vol piercen en tatoeëren, Gothic wordt of een alternatieve hippy! Lekker maling aan de zogenaamde opgelegde norm!
 • Tamara Broeders

  1 jaar geleden
  Tsjonge jonge Mevr Droogendijk, hoe lang heeft u afgesloten gezeten van de buitenwereld? Laat die meiden lekker dragen wat ze leuk vinden, juist tof dat ze alle 3 een eigen smaak en style hebben! Ze zijn alle 3 uniek op hun eigen manier. Krijgen al genoeg kritiek, gaat een journalist ze ook nog afzeiken op hun kleding keuze En dan die opmerking “Alexia werd gespot met twee paar oorbellen. Dat beloofd wat voor de toekomst” Ben erg benieuwd waar u nou precies op doelt? Ze is nu verloren of zo?
 • S. Ophuijsen

  1 jaar geleden
  Ik vind het juist veel leuker dat de kleding niet op elkaar afstemmen. Laat ze lekker zelf bepalen wat ze dragen