Ali B geeft zich in een docuserie op Videoland helemaal bloot, zelfs de meest donkere periodes uit zijn leven komen aan bod.
Volledig scherm
PREMIUM
Ali B geeft zich in een docuserie op Videoland helemaal bloot, zelfs de meest donkere periodes uit zijn leven komen aan bod. © Videoland / Shotbysud

Ali B in docuserie: ‘Ik besloot in één keer met alles te stoppen’

docuserieAli B fileert zichzelf in zijn docuserie op Videoland. De rapper die zaterdag 40 werd, heeft het meest spijt van het verwaarlozen van zijn kinderen.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  12

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Loiza Lamers speelt open kaart over liefdesleven: ‘Is complex en dat hoort het niet te zijn’
  Play
  PREMIUM
  video

  Loiza Lamers speelt open kaart over liefdesle­ven: ‘Is complex en dat hoort het niet te zijn’

  Jarenlang ontweek Loiza Lamers vragen of überhaupt interviews die over haar liefdesleven gingen. Maar nu is het tijd om te praten. Dat doet het topmodel, die als jongen werd geboren en daar altijd openhartig over is geweest, in haar eigen documentaire Altijd Al Loiza op Videoland. ,,Ik was wel eerlijk in de media, maar het voelde gemaakt, als een soort presentatie.”