Volledig scherm
Ali B. © ANP Kippa

Ali B maakt filmdebuut als patser in Belgisch drama

Ali B is binnenkort voor het eerst te zien in een filmrol. Hij vertolkt een belangrijke bijrol in het Belgische misdaaddrama Patser. De opnames van de film vinden op dit moment plaats in Antwerpen. Dat maakte distributeur Dutch Filmworks vandaag bekend.

Behalve de 35-jarige rapper speelt ook Eric Corton een rol. Patser vertelt het verhaal van vier jongeren uit Antwerpen die een cokedeal saboteren en de drugs zelf verpatsen. Volgens regisseur Al Arbi wordt het een film vol explosies en humor. Ali B speelt volgens zijn woordvoerder de rol van 'een van de patsers'.

De rest van de cast bestaat uit Belgische acteurs. Ook Axel Daeseleire speelt een belangrijke rol. De Vlaming is onlangs ook toegevoegd aan de cast van de Nederlandse hitserie Penoza, waar eind augustus het vijfde en laatste seizoen van begint.

Ali B sprak overigens wel al een keer een stem in, voor de film De Sprookjesboom. Patser komt begin 2018 in de Nederlandse bioscopen.

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6008 stemmen