Volledig scherm
© PR

All I want for Christmas levert Mariah Carey nog eens drie records op

Mariah Carey heeft drie records te pakken met haar kersthit All I Want For Christmas is You. Dat maakte de redactie van de nieuwe editie van het Guiness World Records Book bekend tijdens een optreden van de zangeres.

All I Want For Christmas Is You is de meest gestreamde track op Spotify binnen 24 uur. Afgelopen december werd de kersthit toen maar liefst 10,8 miljoen keer gestreamd.

Ook heeft Mariah nu het record in handen van de hoogst genoteerde kerst- en nieuwjaarshit in de Billboard Hot 100. Daarnaast scoort ze heel goed in het Verenigd Koninkrijk. Daar is All I Want For Christmas Is You nu de kersthit met het meeste aantal weken in de singleslijst.

De organisatie maakte de records bekend tijdens de grote finale van de kerstshow van Mariah in Las Vegas. Daar is de zangeres nog tot en met zaterdag te zien. Daarna gaat ze met de show naar het oosten van de Verenigde Staten. Zo is ze te zien in New York, Washington en Boston.

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6007 stemmen