Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Als het aan Talpa ligt gaan we gewoon weer lekker lachen om Peter die zijn personeel kleineert

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

136 reacties

 • A. de Graaf

  2 maanden geleden
  Als ik RTL was, zou ik nog maar nadenken over de fusie met Talpa Want de al dan niet bewezen schandalen hebben het merk toch echtwel bescadigd.Behalve de "massa is kassa" ellende, die Gilles per direct wegsturen,is er zoveel gebeurd de afgelopen 2 jaren. Het Voice schandaal, de VI schandalen met die ordinaire Derksen, de zaak met John Jr. al dan niet terecht in opspraak, de slechte kijkcijfers van Linda, Wendy en Winston(qllen over hun houdbaarheids datum heen).Kortom,denk er maar goed over na.
 • L.C.M van Bergem

  2 maanden geleden
  Op elke zender is voor ieder wat wils. De meeste kijkers bepalen het beeld van de zender. Talpa blijft daar ver onder dus.......
 • M Waarhold

  2 maanden geleden
  Die reallife soaps een typisch voorbeeld van simpele TV om in het leven van een ander te kijken en dat te veroordelen. Je hoeft nergens over na te denken en allen maa r te kijen hoe anderen leven. Makkelijke TV en net als de talentenjachtenshows, kan je niet zappen of je zit weer naar een andere reallife show te kijken. En dan wordt het ook nog eens helemaal uitgekauwd en dan maar te zwijgen over de Meilandjes...
 • gert meijboom

  2 maanden geleden
  De angst regeert bij Talpa. Daar draait alles om wat John er van vindt, en John heeft een select gezelschap van kritiekloze jaknikkers verzameld. Zus is een grootheid die in rol van eeuwige jeugdigheid is gedwongen, verwaarloosde vakvrouw. Talpa hoeft niet afhankelijk te zijn van Peter Gillis, hij is niet de enige ondernemer met een grote bek. Talpa moet hoognodig de zaak omdraaien en uit gaan zoeken wat de argumenten zijn van de kijker om iets te willen zien.
 • Xaphan Dorade

  2 maanden geleden
  Ik vind het programma best lachen. Dat het patsers en flodderachtige types zijn, zal me verder worst wezen. Dat kijk ik liever dan naar elitaire politiek correcte BN-ers die niks te melden hebben. En Nicolleke is een bekende bij ons in de buurt. Ze heeft zelfs een bijnaam, maar die zal ik hier wijselijk niet noemen.

Poll

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

 • Even tot hier (63%)
 • Het jachtseizoen (14%)
 • De Bevers (22%)
27575 stemmen