'Als RTL4 zo doorgaat dan jagen ze alle kijkers weg’

AD Media podcastHet vaste mediapanel is lyrisch over de dramaserie Het Jaar van Fortuyn met glansrollen voor Fedja van Huêt als Mat Herben, Ramsey Nasr als Ad Melkert en Jeroen Spitzenberger die de naamgever van de serie speelt. De beste mannelijke bijrol is voor Niek Barendsen, die een uitstekende Harry Mens in huis heeft.

52 reacties

 • jacqueline Schijver

  1 jaar geleden
  Verschrikkelijk dat RTL met iedere keer dezelfde zichzelf geweldig leuk vindende BN ers ,kan het niet meer zien . Het enige wat ik nog kijk word voor de bagger begint uitgezonden Escape to the country en verder is de enige bagger die ik nog kijk op de Nederlandse zenders Vandaag inside gewoon omdat dat nergens over gaat en me af en toe nog laat lachen ! Verder is het herhaling na herhaling ! MasterChef op BBC (een verademing) en The Great Britisch Menu leuke programma's !
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Margriet spijkerman, helemaal mee eens er zit een knop op je tv alleen......er zijn vele eenheids worsten op tv dus mijn vraag is hoeveel knoppen moet ik hebben wil ik niet alleen maar hetzelfde zien 🤔 de vandaag inside dat is heerlijk kijken en een lekker programma. Groet margriet Spijkerman uit Bloemendaal
 • Jan Borst

  1 jaar geleden
  je hebt een knop op die tv die kun je gewoon uitzetten
 • Ruud Spermon

  1 jaar geleden
  Voor mij geen talk shows, reality shows, cabaretiers die grappen maken over de ellende van anderen, geen programma's met KeesTol (heel aardige man maar te kinderlijk). Reclames heb ik geen moeite mee: even afwassen, koffie maken, naar toilet gaan, was ophangen enz.
 • Gerard van Walsum

  1 jaar geleden
  Reclame, het meest irritante tussendoortje. Commerciële zenders oke die worden niet betaald zoals de publieke omroep die uiteraard mee graait boven op de door ons betaalde belastingen. Iedereen is inmiddels uitgekeken op bv, de bn'er met een mening en er uiteraard voor betaald wordt waarvan de bedragen angstvallig geheim worden gehouden met inderdaad idiote spelletjes waar zij uiteraard ook schitteren. Neutraliteit soms ver te zoeken in talkshows.