Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Als SBS 6 vanaf nu alleen nog maar dit programma uitzendt, kan ik stoppen als columnist

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

106 reacties

 • Petra Schaap

  2 maanden geleden
  Petra Schaap Angela, bedankt voor je heerlijke column over ons favoriete TV-programma : Escape to the Country. Al 20 jaar op TV en 655 afleveringen tot nu toe! Wij hebben ze op de BBC bijna allemaal gezien en genieten nog steeds volop. Het is een verlengstuk van onze prachtige vakanties in Engeland! Hoe jij het beschrijft, zo voelen wij het ook!
 • MM Bosch

  2 maanden geleden
  Angela wat fijn dat ook jij dit hebt ontdekt!! Ben er ook een groot fan van en kijk al vele jaren naar dit programma!!!! Zelfs ook gedacht dat wil ik ook meemaken als ik gepensioneerd ben. Nu ben ik al ver over die datum! Maar nog steeds dat verlangen in mij om zoiets te hebben! De financiën zijn behoorlijk gezakt en met AOW en klein pensioentje doe je niet veel meer. Dat jij dit nu doorgeeft doet mij echter heel goed!! Helaas vluchten kan niet meer Nederland is niet meer mijn land helaas!!!!!
 • Nico van den Broek

  2 maanden geleden
  Geweldige column van Angela met lyrische beschrijvingen van het Engelse platteland. Al jaren bekijken mijn vrouw en ik "Ëscape to the country" op BBC 1, iedere werkdag om 16.00 uur. Vaak nemen we het op om het later te bekijken. Er zijn 5 à 6 verschillende presentatoren. Door het jaar heen zijn er op de BBC maandag en dinsdag nieuwe afleveringen en daarna herhalingen. Nu even niet vanwege Wimbledon. En het is altijd prachtig gefilmd. De afleveringen op SBS zijn overigens wel behoorlijk oud!
 • Herman Monster

  2 maanden geleden
  Dat is zeker Angela, de BBC met " de grote verhuizing" en " houden of verkopen" met Kirstie en Phil; Escape to the country waar 5 verschillende makelaars/ presentatoren 2 huizen en een verrassingshuis aanbieden, maar ook bijv " huizen onder de hamer" . Je kijkt mee naar Engelse steden, dorpen en idyllissche vergezichten met glooiende heuvels ( Devon bijv) en/of woeste kusten( Cornwall bijv). Mee kiezen wat jij zou doen i.p.v. de mensen die op dat moment innhet programma figureren. Knap gemaakt.
 • Dick van Dijk

  2 maanden geleden
  Toch nog 100!!reacties op een column over een onzin programma. Kennelijk is het voor de reageerders ook komkommertijd 🙏 Oeps ,ik doe er zelf ook aan mee🤫 Angela, misschien kan je wel vier! weken met vakantie, ik gun het je van harte, want er nu werkelijk niets om over te schrijven 📺