Volledig scherm
© Brunopress

Amanda Balk ten huwelijk gevraagd door nieuwe vriend

Amanda Balk, de ex-vriendin van dj Afrojack (28) is door haar nieuwe vriend ten huwelijk gevraagd. ,,Dinsdag waren we een jaar samen en nu ben ik verloofd'', jubelt de voormalige deelneemster aan het realityprogramma De Gouden Kooi op Instagram. Ze deelt daar ook een aantal foto's waarvan de romantiek afspat.

Amanda (28) en Nick van de Wall (de echte naam van Afrojack) gingen in 2012 na een relatie van drie jaar uit elkaar. Op dat moment was ze in verwachting van dochtertje Vegas. De breuk werd breed uitgemeten in alle showbizzmedia en Amanda gooide regelmatig verbale modder naar haar ex.  Volgens Balk zou haar vriend zijn vreemdgegaan met de schatrijke Amerikaanse hotelketenerfgename Paris Hilton. Maar Afrojack benadrukte later dat er andere dingen hadden gespeeld. Inmiddels is hun ruzie al weer jaren bijgelegd en hebben ze dankzij een legertje advocaten een co-ouderschapsregeling getroffen voor hun dochtertje.

  1. Zangeres Rondé kan zich met lied eindelijk uiten over verlies vader: ‘Vergeet nooit de warmte’

    Zangeres Rondé kan zich met lied eindelijk uiten over verlies vader: ‘Vergeet nooit de warmte’

    De Utrechtse band Rondé heeft een opvallend persoonlijk nummer uitgebracht voor de vader van frontvrouw Rikki Borgelt, die elf jaar geleden overleed aan kanker. Rikki, toch al geen prater, kon zich daarover jarenlang nauwelijks uiten. In All that was left doet ze dat alsnog. ‘Het nummer omschrijft voor mij heel goed het gevoel van je alleen voelen. Alsof er niets meer overblijft behalve jijzelf.’