Volledig scherm
Bellamy Brothers. © Ingrid Bertens

Amerikaans countryduo woest op KLM: 'We zijn behandeld als criminelen!’

Het Amerikaanse countryduo Bellamy Brothers, bekend van de jaren 70-hit Let Your Love Flow, heeft een vervelende ervaring gehad op Schiphol.

De besnorde muzikanten zeggen op Twitter dat de KLM-medewerkers bij de gate dreigden de beveiliging te bellen nadat ze naar eigen zeggen enkel vragen stelden over wanneer ze aan boord konden gaan.

,,We handelen het nu af bij de transferdesk maar we zijn erg aangeslagen dat we door jullie luchtvaartmaatschappij als criminelen zijn behandeld”, schrijft het duo. Ook over het vervoer van de instrumenten zijn de mannen niet te spreken. ,,Jullie hebben onze waardevolle muziekinstrumenten verdeeld.”

Tekst gaat verder onder deze tweet

Het spijt ons’

KLM betreurt de situatie. ,,Het spijt ons dat je je zo voelt”, laat een vertegenwoordiger weten.  ,,We begrijpen dat dit niet was zoals je had verwacht dat je reis zou gaan.” De Bellamy Brothers  kunnen hier weinig mee. 

,,Lekker op tijd! Dit is volledig jullie schuld en deze reactie is een slechte compensatie voor deze wrede behandeling. Als mijn werknemers op deze manier zaken deden, zou ik ze ontslaan. Onze klanten zijn alles.”

Concert

De Bellamy Brothers kwamen via Amsterdam terug van een optreden in Duitsland. De muzikanten worden zaterdag verwacht in Noorwegen.