Groepsfoto van de cast van Soof in 2013, (VLNR) Anneke Blok, Alex Klaassen, Maryam Hassouni, Eva Laurenssen, Brent Schoemaker, Dan Karaty, Lies Visschedijk, Niek Schoemaker, Marjolein Beumer, Lobke de Boer, Dick van den Toorn, Fedja van Huêt en George van Houts.
Volledig scherm
Groepsfoto van de cast van Soof in 2013, (VLNR) Anneke Blok, Alex Klaassen, Maryam Hassouni, Eva Laurenssen, Brent Schoemaker, Dan Karaty, Lies Visschedijk, Niek Schoemaker, Marjolein Beumer, Lobke de Boer, Dick van den Toorn, Fedja van Huêt en George van Houts. © ANP

Amerikaanse remake van Soof

Er komt een Amerikaanse remake van Soof. Initiatiefnemer is Dan Karaty, de choreograaf annex jurylid die in de Nederlandse films de rol speelt van Jim Cole. 

 1. Succespitch bij Dragons' Den bezorgt Julian ware run op slaaprobot

  Succes­pitch bij Dragons' Den bezorgt Julian ware run op slaaprobot

  Liefst 976.000 mensen schakelden donderdagavond naar WNL op NPO 1 om de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Dragons’ Den te kijken. Zij zagen deelnemer Julian Jagtenberg een strakke pitch geven over zijn innovatieve slaaprobot die een einde moet maken aan slapeloosheid. Investeerders Pieter Schoen en Michel Perridon wilden samen 2 miljoen euro steken in zijn scale-up Somnox. ,,Sindsdien is het gekkenhuis bij ons.”
 1. Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek
  Play

  Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek

 2. Drama voor Utrechtse winkeliers: plofkraak richt enorme ravage aan
  Play

  Drama voor Utrechtse winkeliers: plofkraak richt enorme ravage aan

Poll

Wie is de Mol?

Wie is de Mol?

 • Rocky (39%)
 • Renée (61%)
11489 stemmen