Melanie tijdens een optreden in Hamburg, vier jaar geleden.
Volledig scherm
PREMIUM
Melanie tijdens een optreden in Hamburg, vier jaar geleden. © Getty Images,

Amerikaanse zangeres moet Arnhems hotel verlaten na discussie: ‘Je zet toch geen 75-jarige op straat?’

De Amerikaanse zangeres Melanie (75), bekend van de wereldhits Beautiful people, Lay down en Ruby Tuesday, beleefde een ‘horrible’ avond in het Bastion Hotel in Arnhem. Zij werd met haar koffers op straat gezet, haar zoon belandde in een politiecel. ,,Ik begrijp nog steeds niet wat er is gebeurd.”

35 reacties

 • Charles Schlebaum

  2 maanden geleden
  Amerikanen kunnen verdomd lastig zijn over eten en bediening in hotel of restaurant zoals ik dat heb meegemaakt. Ze verlangen volle borden waarvan ze de helft laten staan. De hotelkamer wordt nauwgezet beoordeeld. Een keer in een hotel bleek het bedlaken bebloed. “Sorry, his wife hhad her
 • Sophia Haring

  2 maanden geleden
  Melanie en haar zoon Beau Jarred zijn heel zachtaardige personen. Waarschijnlijk door veel mensen niet meer gekend, maar Melanie was de STER van Woodstock. Dat de meningen over de aard van het gebakken biefstuk niet overeenkwamen…kan gebeuren, maar als ik ergens voor betalen moet, wil ik dat er een goed product geleverd wordt, zeker in een restaurant. Ben gelukkig nog bij haar concert in Utrecht geweest en hoop dat ze het nog een paar jaar volhoud!
 • Dick van Dijk

  2 maanden geleden
  Wij maakten een cruise met de Holland Amerika Line, het eten was perfect, toch ging een Amerikaan helemaal uit zijn dak ,de chef werd erbij geroepen en de desbetreffende ober, het was gewoon gênant hoe de ober ten overstaan van alle gasten uitgefoeterd werd, wij hebben het Amerkaanse echtpaar de rest van de reis volkomen genegeerd, niet dat dat veel hielp, hun ego was te groot 🤫
 • Dijkstra

  2 maanden geleden
  Bastion Hilton?
 • Blauw

  2 maanden geleden
  Kan ik me voorstellen bij dit Bastion-hotel in Arnhem. Ben er ook vreselijk behandeld. Dit hotel is elke gast onwaardig.
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”