Amerikanen verzot op Lubach-filmpje: 'That was amazing'

VideoInmiddels kennen we 'm wel: die grappige video van Zondag met Lubach waarin Nederland wordt voorgesteld aan de nieuwe president van Amerika. Hilariteit alom, en met succes. Want inmiddels is de video al tientallen miljoenen keren bekeken. Dat bleef ook in Amerika niet onopgemerkt, want daar pikken de grote YouTube-kanalen de video inmiddels gretig op. Deze keer: wat vinden Amerikaanse tieners van de video?

Met bijna vijftien miljoen abonnees op YouTube is het kanaal FBE (Fine Brothers Entertainment) een van de grotere op de videosite. In hun wekelijkse serie Teens React reageren Amerikaanse tieners op hypes op het internet. En dat slaat aan; want nu - een dag na het uploaden van de video - staat de teller al bijna op één miljoen views. Goede reclame dus voor Lubach en zijn producenten.

Meer weten over het succes van de video? Check dit artikel.

  1. Gaat Patricia Paay vandaag voor bijna een ton het schip in?
    rechter doet uitspraak

    Gaat Patricia Paay vandaag voor bijna een ton het schip in?

    Na weken van beraad doet de rechtbank Zeeland-West-Brabant vandaag rond het middaguur uitspraak in de spraakmakende zaak van het Leiderdorpse administratiekantoor Osuro Holding tegen Patricia Paay (70). Het bedrijf vordert circa 93.000 euro van de oud-zangeres omdat ze een lening niet zou willen terugbetalen. De strijdende partijen hoeven voor het oordeel niet naar de rechtbank, omdat ze de uitspraak schriftelijk gepresenteerd krijgen.