Familie, vrienden en collega's namen donderdag afscheid van van Peter R. de Vries tijdens een besloten dienst in het Koninklijk Theater Carré.
Volledig scherm
Familie, vrienden en collega's namen donderdag afscheid van van Peter R. de Vries tijdens een besloten dienst in het Koninklijk Theater Carré. © Videostill

Amstelveen wil straat vernoemen naar Peter R. de Vries

De gemeente Amstelveen staat open voor het vernoemen van een straat naar Peter R. de Vries indien daartoe een verzoek wordt ingediend. Dat heeft locoburgemeester en wethouder Herbert Raat (VVD) gezegd. De jongere broer van De Vries riep de burgemeester van Amsterdam vrijdag op een straat naar de anderhalve week geleden na een aanslag overleden misdaadverslaggever te vernoemen.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.