Volledig scherm
PREMIUM
© Pim Ras

Anastacia trotseert Hollands weer voor We Will Rock You: ‘Volgende rol al op het oog’

Haar leven kende crises als gevolg van ernstige ziekte. Toch voelt popster Anastacia (51) zich gezegend. Morgenavond gaat in Afas Live Queenhommage We Will Rock You in première met Anastacia als musicaldebutant. 

Volledig scherm
© Margot de Heide

Amerikaanse popster ontmoet Nederlandse herfst. Met oplopend stemvolume doet zangeres Anastacia Newkirk (51) verslag van haar aanvaring met een voor haar onbekend natuurfenomeen: novembermist. Met oplopend stemvolume: ,,Zo grijs! Ik kon vanmorgen de reling van mijn balkon niet meer zien. Ik dacht eerst dat de gordijnen nog dicht zaten.‘’ Een kakelende lach volgt.

Het is niet de enige verrassing die de zangeres van top 10-hits als I’m Outta Love (2000), Sick & Tired (2004) en Left Outside Alone (2004) in Nederland treft. Ze repeteerde de afgelopen twee weken in het theater van Hengelo voor haar rol in de musical We Will Rock You. Tijdens die periode was haar hotel gelegen naast een industrieterrein aan de buitengrenzen van Enschede. Een locatie in vrijwel alles het tegengestelde van haar eigen thuis, sunshine state Florida, constateert ze. ,,Maar ik vind het prachtig hier. Die veranderende seizoenen zie je bij ons niet.”

  1. Na ‘Paltrow’s vaginageur’ nu ook ‘penisgeurkaars’ als  statement tegen loonkloof

    Na ‘Paltrow’s vaginageur’ nu ook ‘penisgeur­kaars’ als statement tegen loonkloof

    Vorige week bracht Gwyneth Paltrow’s lifestylemerk Goop een kaars op de markt die zou ruiken naar Gwyneth’s vagina. Taxi, een Canadees reclamebureau, kwam op de proppen met een variant die ruikt naar, jawel, penis. De kaars is qua uiterlijk identiek aan die van Gwyneth maar kost toch 33 procent meer. Daarmee wil het bedrijf de loonkloof aankaarten die er nog steeds tussen mannen en vrouwen bestaat.