Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Andere Tijden weg, een pr-blunder van de bovenste plank van de NPO

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

146 reacties

 • Ronald Wingerde

  1 maand geleden
  Nu Radar en Kassa ook op de schop gaan zijn ze me bij de Npo echt kwijt als kijker. Het waren de enige programma's naast het journaal, wat ik nog keek. Helaas, het halveren van de tijd en het nog maar eens in de 14 dagen uitzenden, jammer. Dan maar niet meer want dit is niet meer de moeite. Het journaal, ach ik lees de krant wel online dan ben ik ook op de hoogte. Jammer, die lrogramnabazen snappen er echt niets meer van.
 • g v.veen

  1 maand geleden
  Als lid van "de ouderen" vind ik het een verschrikkelijk besluit om programma's als Kassa, Radar en Goede tijden te bekorten of uit de programmering te halen. Met name Kassa Radar en Opgelicht geven relevante informatie en uitgebreid ook nog over zazken die ons allemaal aangaan. Namelijk de misstanden en de steeds verder opkomende internetfraude. een gewaarschuwd mens telt voor twee en laten we wel wezen. Er moeten toch programma's voor diverse leeftijdsgroepen zijn en blijven.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Charlotte Vriezema, Chapeau Angela. Weer zo'n prima recensie. Ik heb twee kinderen van 28 en 31. Allebei hebben ze hun aansluiting op het tv net opgezegd en kijken nu digitaal naar wat heb boeit. Ik hoor van mijn kinderen dat hij vrienden geen van alle meer een aansluiting hebben. Volgens mij hebben ze bij NPO ook geen aansluiting bij de huidige maatschappij. En dat zou wel moeten als je een tv zender wilt vullen met goede programma's
 • Laban de Rijke

  1 maand geleden
  De NPO dreigt inderdaad af te glijden naar een bedenkelijk niveau. Maar het op de man spelen door Mevrouw de Jong (Bonny St.Claire) ook. Ik had haar hoger ingeschat. Jammer.
 • B.H Wonnink

  1 maand geleden
  Nou, als er geen ouderen meer welkom zijn dan kunnen ze de NPO in z'n totaal opheffen.