Volledig scherm
Glennis Grace lijkt allerminst op haar grote bron van inspiratie Whitney Houston, als het gaat om gezond leven. Toch heeft de 41-jarige zangeres ook een paar guilty pleasures, bekent ze in een interview met de Vlaamse Story. © ANP Kippa

André en Glennis begraven strijdbijl, Monique bakt koekjes met zoon Noah

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Het lijkt erop dat André Hazes en Glennis Grace elkaar weer hebben gevonden nadat Glennis de zanger had bekritiseerd om de aanwezigheid van zwarte pieten op het Sinterklaasfeest van zijn zoontje. ,,Dat we in 2020 meer begrip voor elkaar en elkaars mening mogen hebben. Voor altijd vrienden. Wij hebben mega veel respect voor elkaar en trots op onze samenwerking.” 

Topkok Herman den Blijker is in zijn element. Er gaat niets boven een stomend pannetje verse mosselen. 

Zangeres Monique Smit en zoontje Noah zijn al helemaal in de kerstsfeer en duiken samen de keuken in. ,,Vroeg donker, kerstlampjes aan, gezellig koekjes bakken. Ik hou van deze tijd!”

Het is een dag om je goed in te pakken, dat maakt Bobby (1), het zoontje van Chantal Janzen, op deze foto duidelijk.

De poes van Paul de Leeuw blijkt fan te zijn van Penoza. Nu maar hopen voor Paul dat het beestje niet geïnspireerd raakt door wat ze ziet.

Presentatrice Quinty Trustfull is blij dat de diadeem weer in de haarmode is. Ze kan niet wachten ‘m morgen te showen in Koffietijd.

Marco Borsato feliciteert de liefde van zijn leven: Leontine. Die poseert voor de gelegenheid van haar 51e verjaardag in bad met een papegaai. 

Geen etentje met haar matties van Wie is de Mol 2019, geen tv, de grieperige presentatrice Evelien de Bruijn wil maar één ding: slapen. 

Afgekickt en wel traint Gordon zich vol overgave in het zweet. Dat het hier en daar wat tegenzit mag de pret niet drukken. ,,Anders vergeet je even je telefoon thuis en heeft de hartslagmeter geen zin. Pffft. Typical tuesday blues.”

Dries Roelvink zet zijn krabbel onder een nieuwe verbintenis; de zanger mag ook volgend jaar als razende reporter op pad voor RTL Boulevard

‘Casual Dinsdag’: Radio 538-dj Niek van der Bruggen heeft zich in zijn beste pak gestoken voor een potje poolbiljart.

Stylist Bastiaan van Schaik laat zich op de kiek zetten met een schare fans.