Volledig scherm
André en Monique © ANP Kippa

André en Monique romantisch op stedentrip, Gerard blaast 59 kaarsjes uit

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Er is er een jarig, hoera! Gerard Joling mag vandaag 59 kaarsjes uitblazen. De zanger kwam vandaag thuis en trof daar tientallen ballonnen aan.

Chantal Janzen viert vakantie met haar gezin op een - voor haar volgers - onbekende locatie. Een familiekiekje mag in ieder geval niet ontbreken. ‘Groetjes!", schrijft de presentatrice.

André Hazes en zijn vriendin Monique waren toe aan een paar romantische dagen samen. De tortelduifjes zijn daarom naar Venetië gevlogen om daar van elkaar te genieten.

Chantal Bles en haar man Robert Doornbos kunnen na een loeizware periode eindelijk weer van een familievakantie genieten. Hun dochtertje Jada werd in februari kankervrij verklaard.

Tatjana Simic heeft bij een bekende Spaanse keten een glimmend overslagjurkje met stippen aangeschaft.

Loopt Quinty Trustfull normaal gesproken arm in arm met dochter Moise, zoon Kayne Dino (21) heeft nu ook beloofd zijn moeder voorlopig niet meer los te laten. Overigens mag Kayne van een aantal instagramfanaten wel wat vrolijker kijken.

Coen Swijnenberg liep ooit rond met een statische hoogblonde haardos.

Afrojack spreekt vanaf een zonnige locatie van een happy Monday nu hij zijn nieuwe donkerbruin gespoten speeltje aan de wereld mag showen. ,,Ja, hij rijdt krankzinnig, maar niets is zo mooi als het dj-leven’’, aldus de in Spijkenisse geboren Nick van de Wall over de peperdure prestigieuze Bugatti Veyron, die een waarde heeft van minimaal 2 miljoen.

De kleine Bodhi, zoon van Airen Mylene en Taeke Taekema, is nog maar 1 jaar oud en oefent nu al op zijn zwoelste verleidingsblik.

Morten-acteur Nasrdin Dchar is binnenkort voor een dag Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Het is te hopen dat hij een passender outfit dan zijn leren jasje draagt.

Tanja Jess heeft tips voor mensen die kampen met zogenoemde hipdips en mooie heupjes wensen.

Bridget Maasland, de nieuwe Chazia Mourali, gaat tijdens de opnames van de Zwakste Schakel voor een streng zwart colbert.

Samantha ‘Barbie’ de Jong ondergaat vandaag een polsoperatie nadat ze deze tien dagen geleden brak. Ondanks de pijntjes zit deze week voor de voormalig realityster vol nieuwe kansen.

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (58%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (42%)
18537 stemmen