Volledig scherm
Andre Hazes © ANP Kippa

André Hazes, Anouk en Kensington naar Paaspop

De eerste veertig namen voor Paaspop 2020 zijn vandaag door de organisatie bekendgemaakt. Onder meer André Hazes, Anouk en Kensington treden volgend jaar op tijdens het lentefeest in Schijndel.

Ook Krezip, DI-RECT en Snelle zijn van de partij. De komende maanden worden er nog meer acts bekendgemaakt. Paaspop vormt traditiegetrouw de start van het nieuwe festivalseizoen.

Paaspop vindt plaats van vrijdag 10 tot en met zondag 12 april op festivalterrein De Molenweide in Schijndel. Tijdens de LaunchParty op vrijdag 22 november kunnen de earlybirdtickets voor het festival vast worden gekocht. De reguliere kaartverkoop begint een dag later.

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
5986 stemmen