Bridget Maasland en Andre Hazes in Parijs
Volledig scherm
Bridget Maasland en Andre Hazes in Parijs © Instagram bridgetmaasland

André Hazes denkt al aan samenwonen met Bridget Maasland

Als het aan André Hazes ligt, wordt 2020 het jaar waarin hij gaat hokken met Bridget Maasland. Eigenlijk wonen de twee al praktisch samen, zo onthulde de 25-jarige zanger in RTL Boulevard.

,,Ik ben wel echt op m’n plekje bij d’r”, glunderde een verliefde André. ,,Ik heb al een sleutel en ik ben er heel veel te vinden.” Alleen als de zanger zijn 3-jarige zoontje André over de vloer heeft, is hij nog in zijn eigen huis te vinden. ,,Als ik Dreetje heb, ga ik wel naar m’n eigen plekje. Maar de rest van de dagen wil ik met haar zijn.”

André kreeg André met zijn ex Monique Westenberg. Hun knipperlichtrelatie liep begin november definitief op de klippen en al snel werd duidelijk dat de zanger was gevallen voor de 45-jarige Bridget. Zij bevestigde aan de desk van RTL Boulevard dat André vaak bij haar te vinden is. ,,Dat was eigenlijk gelijk al zo.”

Bridget, die deze week in een column al liet doorschemeren ‘stokoud’ te willen worden met André, moet mogelijk zelfs rekening houden met een aanzoek. ,,Een huwelijksaanzoek? Ik weet het niet”, zei André, ,,misschien wordt het wel een jaar met verrassingen”.