Volledig scherm
André Hazes. © Emiel Muijderman

André Hazes gaat mensen van tattoo af helpen in nieuw programma

Voor een nieuw programma op SBS 6 gaat André Hazes mensen volgen die spijt hebben van een tatoeage. Zij krijgen de kans om hun versieringen te laten verwijderen en worden bij dit ‘intensieve proces’ gevolgd door de volkszanger.

Dat heeft Talpa laten weten in een persbericht. De mensen vertellen in het programma ook de verhalen achter de tatoeages waar ze zo’n spijt van hebben. Potentiële kandidaten kunnen zich nog opgeven.

Op Instagram doet de zanger vast een oproep. In een video vertelt hij: ,,Houd je net als ik van tatoeages, maar heb je er eentje laten zetten waarvan je spijt hebt, die je tegenwerkt in het leven, en heb je een boeiend verhaal waarom je er vanaf wilt? Meld je dan aan en dan ga ik je helpen.”

Eerder was Hazes onder andere te zien in zijn eigen realityserie Ik leef m’n eigen leven en als quizmaster van Het rad van fortuin. Eerder liet hij weten voorlopig geen vervolg te maken op zijn realityprogramma, maar wel met John de Mol in gesprek te zijn. Gisteren sprak hij zich fel uit over de geruchten dat hij zou vreemdgaan. Hazes zou onder andere zoenend gezien zijn met presentatrice en modeontwerpster Nikkie Plessen.

  1. Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Er is online commotie ontstaan over de afgelopen uitzending van de Vlaamse variant op Dancing with the Stars. Via sociale media laten verschillende kijkers weten dat ze niet te spreken zijn over de uitslag van de wedstrijd en kwade opzet vermoeden. Zo moest Evy Gruyaert zondag de show verlaten, hoewel ze aardige punten kreeg van de jury. Via een lang bericht op Instagram reageert Jan Kooijman (38) nu op alle opschudding.
  2. Dit meisje (6) wordt het ‘mooiste kind ter wereld’ genoemd: ‘Ik ben sprakeloos’

    Dit meisje (6) wordt het ‘mooiste kind ter wereld’ genoemd: ‘Ik ben sprakeloos’

    Het leven van een 6-jarig Russisch meisje is in korte tijd volledig veranderd. Alina Yakupova werd door haar volgers uitgeroepen tot ‘mooiste kind ter wereld’, waarna diverse media het verhaal oppikten. Het resultaat laat zich raden: Yakupova wist in geen tijd meer dan 22.000 volgers te verzamelen op Instagram en intussen is ze vastberaden door te groeien tot één van de meest gevraagde kindmodellen ter wereld.