André Hazes.
Volledig scherm
André Hazes. © ANP

André Hazes: ‘Ik merk dat Dré een soort verlatingsangst heeft gekregen’

André Hazes had nooit verwacht dat zijn zoontje zo veel van de breuk tussen hem en Monique mee zou krijgen. Dat vertelde de zanger gisteravond openhartig aan tafel bij Beau van Erven Dorens voor het oog van 897.000 kijkers. ,,Hij heeft een soort verlatingsangst ergens gekregen, ook richting mij.”

 1. Max Verstappen werkt mee aan Netflix-serie Drive to Survive: ‘Ik wil wat meer inspraak hebben’

  Max Verstappen werkt mee aan Net­flix-se­rie Drive to Survive: ‘Ik wil wat meer inspraak hebben’

  Max Verstappen krijgt een prominentere rol in het vijfde seizoen van de populaire Netflix-serie Drive to Survive. De Nederlandse coureur weigerde de afgelopen jaren mee te werken aan de serie over het wel en wee in de Formule 1, vanwege de manier waarop de makers de coureurs neerzetten. Volgens Verstappen werden sommige gebeurtenissen overdreven gedramatiseerd en de onderlinge rivaliteit overdreven.
 2. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.