Volledig scherm
© anp

André Hazes Jr. is vader geworden van een zoontje

André Hazes Jr. (22) en zijn vriendin Monique Westenberg (38) zijn voor de eerste keer vader en moeder geworden. Het stel verwelkomde gisteravond een jongetje die net als zijn vader en opa de naam André heeft gekregen. Dat heeft de presentator en zanger laten weten via Instagram.

Quote

Ik heb zoveel bewonde­ring en respect voor de manier waarop jij dit hebt ondergaan

André Hazes Jr. over zijn Monique

Dreetje schrijft op zijn Instagrampagina: ,,Alles wat iedereen mij al die tijd al zei is waar. Het moment dat je dat kleine ventje voor het eerst vast hebt, weet je dat je je eigen leven zou geven voor hem. Hoe kan zo'n klein jochie mij zoveel kippenvel geven. Mij laten huilen hoe ik nog nooit gehuild hebt. Jij bent mijn wonder, mijn leven."

Hij complimenteert zijn Monique: ,,Maar serieus, de moeder, mijn vrouwtje, Monique! Ik heb zoveel bewondering en respect voor de manier waarop jij dit hebt ondergaan. Je was sterk, kalm en een moeder zoals een moeder op dit soort momenten hoort te zijn. Je gaf alles voor je kind. Diepe, diepe buiging. Ik ben trots dat wij dit kleine monster op de wereld mochten brengen."

Ruggengraat
André was best zenuwachtig voor wat hem als kersverse vader allemaal te wachten staat. Hij denkt dat hij een best strenge papa is. Zijn vriendin schat hij minder streng in. ,,Als ik kijk naar hoe ze met onze honden omgaat, dan ben ik de persoon met een ruggengraat. Mijn meisje helemaal niet.''

Monique woonde de laatste periode van haar zwangerschap tijdelijk bij haar ouders. Dit doordat André door optredens niet altijd voor haar kon zorgen. Nu het kindje op de wereld is, zal het stel naar alle waarschijnlijkheid snel weer terugkeren naar hun rijtjeshuis in Vinkeveen.