Volledig scherm
André Hazes © gratis

André Hazes onder vuur om 'belachelijk maken' medepassagier

updateEen grapje van André Hazes is bij zijn volgers op Instagram in het verkeerde keelgat geschoten. De zoon van wijlen André Hazes maakte een foto van een reiziger met een huidaandoening en plaatste daar emoticons van kleding bij. ,,Fijne vlucht, pik!'', schreef hij erbij.

Dat grapje, of zoals meerdere personen het noemen: 'het te kakken zetten van een onwetende meneer', kunnen zijn volgers op sociale media niet waarderen. Slechts enkele mensen hebben geen probleem met het geintje van de 23-jarige zanger.

Een oplettende volger reageert: 'Je gaat naar Lesbos om anderen te helpen en je van je beste en mooiste kant te laten zien maar vervolgens zet je iemand te kakken zonder dat diegene daar iets van af weet en zich kan verdedigen... ik vind je een toffe gast maar dit is misplaatst!', luidt de reactie.

Ook andere mensen vinden het een misplaatste grap. 'Walgelijke post! Echt geen respect' en 'Dat is lekker, sta je ongevraagd op insta omdat jij dat zo grappig vindt...hmm', aldus de teleurgestelde fans. Na al het tumult besloot André de gewraakte foto te verwijderen. 

Helpen

Hazes is momenteel op Lesbos met Johnny de Mol om vluchtelingen op het Griekse eiland te helpen. De Mol deelde vanmiddag enthousiast een kiekje van zijn reisgezelschap met de tekst 'Lesbos, here we come!'