Volledig scherm
© SBS

André Hazes scoort opnieuw met kijkje in privéleven

André Hazes doet met de terugkeer van zijn reallifesoap Ik haal alles uit het leven (SBS6) prima zaken. Naar de eerste aflevering van het derde seizoen keken gisteravond 700.000 mensen, waarmee de show goed is voor de dertiende plaats van de kijkcijfer top 25.

Hazes geeft in de serie opnieuw een inkijkje in zijn privéleven met zijn vriendin Monique Westenberg en hun zoontje André. Deze keer staat de vraag centraal of het de zanger lukt zijn leven op te pakken na zijn relatiecrisis en een break van zijn carrière. Ook wordt de verhuizing van Rotterdam naar een villa in Berkel en Rodenrijs en de promotietour van zijn nieuwe album gevolgd.

Het Journaal van 20.00 uur staat met 2 miljoen kijkers op de eerste plaats van de lijst van de Stichting Kijkonderzoek, gevolgd door Tussen Kunst en Kitsch (1,7 miljoen) en De Wereld Draait Door (1,4 miljoen). Een nieuwe aflevering van Van der Vorst ziet Sterren - deze keer met Paul de Leeuw en Lilian Marijnissen - noteert met 957.000 kijkers de negende plaats.

Volledig scherm
© SBS