Andre Hazes met Monique.
Volledig scherm
Andre Hazes met Monique. © Marcel Wagenaar

André Hazes terug bij Monique, wist foto’s Bridget van social media

Het is waar: André Hazes (26) en Monique Westenberg (42) zijn weer een stel. Dat laat de zanger weten via een foto op Instagram. Daarop zijn de twee tijdens een romantisch diner te zien. ,,Ik ben altijd de jouwe’’, schrijft Dré daarbij. Alle foto's met zijn ex Bridget Maasland heeft hij verwijderd, Bridget heeft vanochtend ook de kiekjes met André gewist.

Met een songtekst op Instagram kondigt André aan weer samen te zijn met Monique. In het Engels valt te lezen: ‘Ze zeggen dat de weg geen plek is om een familie te starten. Onder de streep is het jou en mij. En van een muzikant houden, gaat niet altijd op de manier die normaal is. Maar girl, blijf bij mij. Ik ben voor altijd de jouwe.’ Vanochtend plaatste Monique een foto uit dezelfde reeks, met als bijschrift: ‘Ik ben jouw rots, jij bent mijn ster’. 

André vormde al jarenlang een stel met Monique. Samen kregen ze zoontje André. De twee hadden regelmatig strubbelingen, maar kwamen altijd weer bij elkaar. In november kwam echter het nieuws naar buiten dat de breuk definitief was. Volgens André was dit al enkele maanden zo, Monique gaf echter aan dat dit veel korter geleden was. Reden voor de breuk: de zanger had gevoelens voor een andere vrouw.

Lees verder onder de Instagrampost.

Bridget

Een dag later maakte André bekend een relatie te hebben met Bridget Maasland (45). De twee deelden veel romantische kiekjes op sociale media. Op een vakantie naar Curaçao loopt het echter mis tussen de twee. Monique is samen met kleine André ook aanwezig op het eiland. Wat er precies is gebeurd, is onduidelijk. Maar André pakt op Valentijnsdag zijn koffers en trekt weer terug in bij Monique.

Vanaf dat moment gaan de geruchten dat André en Monique weer een setje zouden vormen. Met de foto, die de twee gisteravond delen uit een Rotterdams etablissement, scheppen ze nu duidelijkheid. Ze zijn weer samen. De foto’s van de romance met Bridget heeft nu verwijderd. Ook volgen de twee elkaar niet meer op Instagram. Ook Bridget heeft de kiekjes inmiddels verwijderd.

In de podcast Hoofdzaken - een terugblik op het nieuws van februari - legt hoofdredacteur Hans Nijenhuis uit waarom wij berichten over de break-up van Bridget en André:

Lees ook: waarom je alles wil weten over André en Bridget die seksen in het flessenhok

Niet de eerste keer

André en de zestien jaar oudere Monique waren eerder ruim vijf jaar samen. Het is niet de eerste keer dat de twee weer bij elkaar komen. Zo kondigden ze in 2018 ook al aan uit elkaar te zijn. Reden voor de breuk was toen Andrés drukke werkleven, waardoor hij vrijwel geen tijd had voor zijn gezin. Na een vakantie samen besloten ze er echter toch weer voor te gaan. Ze verhuisden van Rotterdam naar een gezinswoning in een villawijkje in Berkel en Rodenrijs.

Daar, een plaats met ruim 30.000 inwoners die behoort tot de zogenoemde BBB-driehoek (Bleiswijk, Berkel en Bergschenhoek), hoopte het gezin rust te vinden. Nadat het huwelijk van Dré en zijn Monique in 2017 ook al in zwaar weer had verkeerd, zei de Rotterdamse Westenberg na de verhuizing er weer vertrouwen in te hebben. ,,Toen het niet goed ging, was het huwelijk even geen optie meer. Als hij mij in die rotperiode had gevraagd, was het echt een ‘nee’ geworden. We hebben er flink voor moeten knokken om ons gevoel van geluk terug te vinden. En dat is gelukt, op onze nieuwe plek maken we een nieuwe start.’’

André en Monique woonden jarenlang in een stacaravan op een woonwagenkamp in de Rotterdamse wijk Spaanse Polder, vlakbij haar ouders.

Bekijk hieronder onze video's over André Hazes.

  1. Dit is waarom we zo gefascineerd zijn door BN’ers
    PREMIUM
    Column

    Dit is waarom we zo gefasci­neerd zijn door BN’ers

    Er zijn weinig subgroepen met wie we zo’n haat-liefdeverhouding hebben als met Bekende Nederlanders, kortweg BN’ers. We zetten ze op een voetstuk, aanbidden ze, zijn jaloers op hun goedbetaalde, glamoureuze leventjes in de spotlights en dichten ze bovenmenselijke eigenschappen toe. Maar oh wee als ze een faux pas begaan. Dan vallen ze hard, heel hard en is de toorn en het leedvermaak navenant. Humberto, Marco, Bridget – ze kunnen er allemaal over meepraten.