Volledig scherm
André Hazes © ANP Kippa

André heeft mannenavond met zoontje en Marieke is weer opgeladen

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

André Hazes geniet van een echte ‘mannenavond’ met zijn zoontje.

Marieke Elsinga kan er weer tegenaan: de presentatrice en radio-dj is naar eigen zeggen opgeladen ‘voor een nieuw weekje'.

Ondanks het sombere weer, besloot rapper Ronnie Flex vandaag om met zijn dochtertje een bezoekje aan de kinderboerderij te brengen.

Het mag wat tijd kosten om een videoclip perfect te maken. Maan de Steenwinkel neemt haar fans daarom mee in de voorbereidingen die ze trof voor take 27.

Anouk heeft het eindelijk voor elkaar: dochter Phoenix ‘schaamt’ zich voor haar moeder. ‘Yes, I did it!', grapt de zangeres.

Het water loopt volgers van bakkoningin en WIDM-kandidaat Miljuschka Witzenhausen in de mond na het zien van haar zoete traktatie.

Vlogger Enzo Knol staat weer eens voor een dilemma. Welke kleur moet hij zijn peperdure Lamborghini Urus dit keer laten wrappen?

Geheel in het thema gekleed maakt Kelly Weekers vandaag bekend dat zij en haar grote liefde John Ewbank een meisje verwachten.

Jochem Myjer viert vakantie in Japan en snuift daar wat cultuur op.

Roxeanne Hazes gebruikt een geinige video van zoontje Fender om te uiten hoe ze zich voelt. ‘Wanneer ik me herinner dat ik nog een lekkere Tony Chocolonely reep heb liggen en me ook meteen herinner dat ik die gisteravond al opgegeten heb.', grapt de dochter van wijlen André Hazes.

Wanneer ik me herinner dat ik nog een lekkere Tony Chocolonely reep heb liggen en me ook meteen herinner dat ik die gisteravond al opgegeten heb..

2,364 Likes, 46 Comments - 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) on Instagram: "Wanneer ik me herinner dat ik nog een lekkere Tony Chocolonely reep heb liggen en me ook meteen..."