Volledig scherm
Chantal Janzen en haar man Marco Geeratz © Instagram Chantal Janzen

André komt met ‘bewijsje’ over gelijmde relatie en Chantal even weg zonder en met kinderen

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Na een tsunami roddels over de haperende relatie van André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg, komt de zanger vanaf Bonaire met een ‘bewijsje’ dat ze toch samen op vakantie zijn. Rechts naast de betonnen paal ligt de blondine in het zwembad met binnen handbereik een glas verse jus. 

Chantal Janzen en haar man Marco piepten er 48 uur tussenuit zonder kinderen, maar spraken er wel voortdurend over. En stonden nog voor de wekker op. 

Cute-alarm! Brandon, het zoontje van haak- en breifanate en oud-webcamgirl Bobbi Eden en haar man Mark, heeft een computergestuurde knuffel: Cubby.

Brandon ❤️ Cubby

257 Likes, 24 Comments - Marq Laurenz (@marq_laurenz) on Instagram: "Brandon ❤️ Cubby"

Cabaretier Jochem Myjer haat smokings! 

Verschil moet er zijn tussen dames- en herentoiletten, constateert singer-songwriter Douwe Bob. Links (vermoedelijk) de wc voor praatgrage vrouwen, rechts die voor mannen die aan één woord genoeg hebben. 

Omdat zijn volgers er om bleven zeuren, trakteert cabaretier Richard Groenendijk ze op een voor- en nafoto van zijn recente ooglidcorrectie.  Voor alle duidelijkheid: links is voor! 

Presentatrice Quinty Trustfull werd gisteren, op haar 48ste verjaardag, overladen met gelukwensen en daar is ze een dag na de festiviteiten nog steeds dankbaar voor. 

Volstrekt onbelangrijk en onzinnig weetje: Bibi Breijman, haar vriend Waylon en hun dochtertje Teddy hebben thuis een nieuw was- en droogrek.

Claudia Schumacher – de echtgenote van de Nederlandse plastisch chirurg Robert – at volgens eigen zeggen wagonladingen onverantwoord voedsel toen ze haar vierde, strikt persoonlijke boek schreef. Nu het klaar is,  begint Claudia weer met detoxen.

Cabaretier Claudia de Breij moet een beetje wennen aan de herfst.

Een fijn gezinstafereeltje: Katja Schuurman, haar levenspartner Freek van Noortwijk en Katja’s dochtertje Sammie (9) uit haar huwelijk met Thijs Römer. 

Ronnie Flex heeft met zijn sneakers de gladheid van een plavuizenvloer gecheckt. 

Carlo Boszhard en zijn vriend Herald voelen zich kind in Disneyland Parijs.

Jan Smit haakt vandaag in op de actie van de klimaatactivisten: hij is er klaar mee dat radiozenders nauwelijks Nederlandstalige muziek draaien. ‘De tijd van vriendelijk vragen en petities ondertekenen is wat mij betreft op dat gebied ook wel voorbij...’, schrijft hij.

Gordon heeft vandaag een mijlpaal bereikt: hij is drie maanden nuchter. De zanger en presentator deelt op Instagram trots zijn resultaat en vraagt zijn volgers met hem mee te doen.

Loiza Lamers is helemaal in haar nopjes met het team dat haar vandaag onder handen neemt. ‘Heb ik echt nodig op deze maandagochtend!’, schrijft het model.

Komend weekend mag Max Verstappen weer in zijn raceauto springen. Daarom stapt de 22-jarige coureur vandaag al op het vliegtuig naar Tokio.

De zoete kusjes van Fender? Daar heeft mama Roxeanne Hazes een zwak voor.

De lekkerste kusjes...😭❤️

4,448 Likes, 211 Comments - 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) on Instagram: "De lekkerste kusjes...😭❤️"

Rico Verhoeven mag dan veel in de ring staan, tijd om zijn kids wakker te maken voor een nieuwe schooldag heeft hij wel.

Frans Duijts viert een paar dagen vakantie in Turkije en is hoogstwaarschijnlijk, nu hij zoveel is afgevallen, klaar om te flaneren op het strand.

Marc van der Linden heeft niks met verjaardagen vieren, maar dit jaar was een succes. Er kwam zelfs een ex-liefje van hem opdagen. ‘Loved every minute of it‘, schrijft de royalty-deskundige.

Sommige mensen lopen per ongeluk tegen een paal aan. Tygo Gernandt doet het gewoon expres. ‘Kan het niet laten’, schrijft hij bij het filmpje.

Kan het niet laten! #haha #auw #checkitout #lachen #duss #watnee

1,003 Likes, 53 Comments - TYGO GERNANDT (@tygo_gernandt) on Instagram: "Kan het niet laten! #haha #auw #checkitout #lachen #duss #watnee"

Nog even snel ontbijten voordat je op de radio te horen bent. Miss Montreal weet er alles van.

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
10138 stemmen