Volledig scherm
André Hazes © ANP

André letterlijk met de billen bloot en Sylvie eet chococrème zonder te knoeien

Showbytes updateKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

André Hazes heeft zich tijdens een gezellig gezinsuitje met vriendin Monique en hun zoontje André weer eens van zijn ‘beste’ kant laten zien.

Rossana, de echtgenote van Patrick Kluivert, moest tijdens aan aanvalletje ‘lekkere trek’ behoorlijk op haar tenen gaan staan om bij zoetigheid te kunnen komen.

Volgens presentatrice Evelien de Bruijn was het vandaag perfect cabrioweer.

Het is te hopen dat Sylvie Meis deze bak chocolade proteïnecrème niet over haar spierwitte kussens knoeit.

Hart van Nederland-presentatrice Sandra Schuurhof gaat momenteel, vanwege aanhoudende hooikoortsaanvallen, jankend door het leven.

Volgens actrice Georgina Verbaan was deze wollige viervoeter not amused toen hij of zij op een markt geconfronteerd werd met stapel vachtjes.

Acteur Thomas Cammaert blijkt vriendschappelijke banden te onderhouden met balsem die zijn spieren opwarmt.

Vrienden voor het leven! 😊

499 Likes, 21 Comments - Thomas Cammaert (@thomascammaert) on Instagram: "Vrienden voor het leven! 😊"

Weetje! Het is weinig verbazend dat dit de favoriete zonnebril is van de ietwat excentrieke Diva Mayday: een van de bekendste travestieten van ons land. Mayday heet in werkelijkheid Robin.

Kijk eens aan, zó doen de sterren dat als ze een première hebben! Actrices Anne-Marie Jung en Tina de Bruin maken er geen geheim van dat ze corrigerend ondergoed gebruiken om strak te schitteren op de rode loper.

Tim Hofman heeft een bijzonder kleurrijk weekendje achter de rug.

vrijdagavond in slaap gevallen word net wakker.

1,024 Likes, 12 Comments - Tim Hofman (@debroervanroos) on Instagram: "vrijdagavond in slaap gevallen word net wakker."

Als je vader partykoning Lil’ Kleine is, moet er nog voor je geboorte uitgebreid feest gevierd zijn. Dus was de zwangere Jaimie Vaes gisteren op het eerste feestje voor haar nog ongeboren zoon, samen met Koen Kardashian met wie Jaimie Just Tattoo of Us Benelux presenteert op MTV.

Miljuschka Witzenhausen weet wel hoe ze de nieuwe week moet beginnen.

Anna Nooshin viert haar kersverse verloving op festival Coachella, met regenjas én wegwerpcameraatje.

Sterrenfotograaf William Rutten deelt een kiekje uit de oude doos, van een jonge zangeres Anouk. Wanneer de foto is gemaakt, zegt hij er niet bij.

Kickbokser Rico Verhoeven werd verrast met een feestje voor zijn dertigste verjaardag en dat had ‘ie, in tegenstelling tot veel klappen, niét zien aankomen.

Yesterday got a surprise party for my 30th 🤪 I was blown away I didn't see anything coming, and the worst thing is I see a lot of these people through out the week 😤 LOL But anyway thank you guys so much, I love you from the bottom of my hart ❤

4,821 Likes, 48 Comments - Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) on Instagram: "Yesterday got a surprise party for my 30th 🤪 I was blown away I didn't see anything coming, and the..."

Actrice Kimberley Klaver schittert met haar babybuikje onder de roze bloesem.

Veel, heel veel haarspray én make-up voor Nikkie Plessen deze maandagochtend, want ze moet op de foto.

André Hazes is met zijn Monique en hun zoon op pad. Met een paard en een hond én met vrienden die aanvoelen als familie.