Volledig scherm
André Hazes in Rotterdam Ahoy. © Marcel Wagenaar

André mist zijn vriendje en douchende Anouk poedelnaakt gekiekt

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

André Hazes is een paar dagen weg voor werk, maar missen doet hij zijn zoontje altijd. 

Jan Smit dácht vanochtend rustig te beginnen, maar dat pakte anders uit. ‘Moest de longen uit m’n lijf zingen om een medley van de Duitse superster Wolfgang Petry enigszins tot een goed einde te brengen!', aldus de zanger.

Ik dacht deze morgen even rustig te beginnen... 😂 Moest de longen uit m'n lijf zingen om een medley van de Duitse superster Wolfgang Petry enigszins tot een goed einde te brengen! #Wahnsinn #Schlagerbooom

677 Likes, 43 Comments - JAN SMIT (@jansmit) on Instagram: "Ik dacht deze morgen even rustig te beginnen... 😂 Moest de longen uit m'n lijf zingen om een medley..."

Het Volendamse duo Nick en Simon zijn druk bezig met de voorbereidingen van hun kersttour onder het genot van een lekkere maaltijd.

Actrice Anouk Maas slingerde vanochtend een kiekje de wereld in waarop te zien is hoe ze poedelnaakt onder de douche staat. ‘Zal ik je rug inzepen?’, flirt een van haar fans.

Werken met een lach op je gezicht maakt het leven véél leuker, zo weet kickbokser Rico Verhoeven uit eigen ervaring.

‘Koffie zal ons allemaal redden', luidt de boodschap van rockchick Anouk bij een serieuze foto.

Fred van Leer  is weer eens in het archief gedoken. De Rotterdamse stylist heeft een geinig filmpje gevonden van twintig jaar geleden met zijn goede vriendin en musicalster Denise Post- Van Rijswijk. ‘Haar naar voren, andere tandjes, maar onze vriendschap nog steeds hetzelfde', schrijft Fred.

20 jaar geleden .... haar naar voren andere tandjes maar onze vriendschap nog steeds hetzelfde 😂🤪❤️ @denisepostvrijswijk #koosframboos

6,085 Likes, 107 Comments - Fred van Leer (@fredvanleer) on Instagram: "20 jaar geleden .... haar naar voren andere tandjes maar onze vriendschap nog steeds hetzelfde 😂🤪❤️..."