Volledig scherm
De Nederlandse zanger Andre Hazes tijdens zijn Live In Ahoy concert. © ANP Kippa

André en Simon intiem met biertje en Chantal trekt konijnenpakje aan

SHOWBYTESKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Het zijn net Lady en de Vagebond, die Simon Keizer en André Hazes jr. Alleen hier geen spaghettisliert, maar een glaasje bier.

Eerlijk zullen we alles delen! #vrienden #vval #rotterdamahoy #ahoy

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Actrice Juliette van Ardenne is in verwachting! Dit wordt haar tweede, deze keer een jongetje. ,,Jep hartstikke zwanger! Dees krijgt een broertje'', schrijft ze onder een foto waarop ze haar buik toont.

Jep hartstikke zwanger! Dees krijgt een broertje 💙

Een foto die is geplaatst door null (@jvardenne) op

Kickbokser Rico Verhoeven plaatste dit kiekje op zijn Instagram-account, een ode aan zijn echtgenote Jacky Duchenne. Hij noemt haar een sterke vrouw en zegt dat ze beiden kampioenen zijn. 

Every strong man has a strong women to hold him down💪🏻❤ #shoot #wifey #holdsmedown #champions

17.5k Likes, 143 Comments - Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) on Instagram: "Every strong man has a strong women to hold him down💪🏻❤ #shoot #wifey #holdsmedown #champions"

Ze is weer keihard aan de slag, die Loiza Lamers. Het 22-jarige transgendermodel werd in november getroffen door een herseninfarct, maar poseerde vandaag voor de cover van de Viva.

Ook jij kan een beetje Anouk zijn! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is bieden op haar laarsjes. De zangeres veilt het schoeisel dat ze droeg tijdens haar vertolking van Birds op het Songfestival in 2013. De opbrengsten gaan naar een goed doel, namelijk het Sikkelcelfonds. Deze stichting wil meer aandacht genereren voor sikkelcelziekte en financiert onderzoek naar een geneesmiddel.

Roxeanne Hazes stond gisteren in het Amsterdamse Paradiso. Vandaag deelde ze onderstaande kleurrijke foto.

About last night. 🤤😍❤💜💙💚💛 #truecolors#mygirls💕

Een foto die is geplaatst door null (@roxeannehazes) op

Wie is wie? De ene is Latin megaster en Despacito-zanger Luis Fonsi, de ander is Gerard Ekdom, volgens het Nederlandse publiek de beste radiopresentator van afgelopen jaar.

Meet my brotha: @luisfonsi #despacito #smokinmonday 😎

4,621 Likes, 107 Comments - @gerardekdom on Instagram: "Meet my brotha: @luisfonsi #despacito #smokinmonday 😎"

Eigenlijk moet ze werken aan een column, maar Daphne Deckers is een beetje afgeleid door haar telefoon. Ze lijkt ontzettend veel lol te beleven aan haar Snapchat-filters. 

Pikante promofoto's voor De Jongens tegen de Meisjes. Presentator Tijl Beckand kijkt zwoel in de camera, zijn tegenhangster Chantal Janzen maakt in haar Playboy Bunny-kostuum konijnenoortjes achter zijn hoofd. Fotograaf William Rutten deelde de foto op Instagram.

Chantal Janzen en Tijl Beckand #chantaljanzen #tijlbeckand #williamrutten

Een foto die is geplaatst door null (@williamrutten) op