Volledig scherm
André Hazes met zijn zoontje Dreetje © Instagram

André en zoontje in supermelige bui en sexy Anna op balkon in Beverly Hills

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Beautyvlogger en presentatrice Anna Nooshin heeft zich op het balkon van een hotel in Beverly Hills laten fotograferen in een spierwitte bikini plus een aantal gouden accessoires zoals een vette Rolex. Haar volgers noemen Anna's verschijning supersexy en ze vragen zich af of Nooshin misschien een piercing door één van haar tepels heeft. Of dat echt zo is? Het kan natuurlijk ook een toevallig plooitje in de stof van de badkleding zijn.

Blurred #la #westhollywood 📸 @sasglamournl

Een foto die is geplaatst door null (@annanooshin) op

Kapper en make-upspecialist Mari van de Ven is vandaag een vorkje gaan prikken met een ongeschoren tweeling. 

Wie van de 2 😂😂#friends #dinner #amsterdam

Een foto die is geplaatst door null (@marivandeven) op

Wendy van Dijk is eens lekker gaan uitwaaien op het winderige  strand van Zandvoort met haar goede vriendin Stanneke. De twee kennen elkaar al zo'n 26 jaar. 

Al ruim 26 jaar mijn lieve vriendinnetje. @scubastannie hou van jou! #❤️ #topmeissie #toptentje #zandvoort @ubuntubeach

Een foto die is geplaatst door null (@wendyvandijk3) op

Chico (8), het zoontje van actrice en zangeres Birgit Schuurman en haar man Arne Toonen, blijkt een begaafd skateboardertje. Het lukte hem vandaag de zogenoemde pion bottle flip te doen en zijn trotse moeder filmde het.

André Hazes en zijn 1 jaar oude zoontje Dreetje waren vandaag in een behoorlijk melige bui, zo blijkt uit een kort filmpje dat de zanger op Instagram zette.

IK HOU VAN JOU!!!❤️ #nualdegrootsteHazes

Een foto die is geplaatst door null (@andrehazes) op

De Nederlandse actrice Sigrid ten Napel keek tijdens een fotoshoot voor de glossy van Chantal Janzen wel héél zwoel richting lens. Haar volgers vinden Sigrids pose fraai doch gewaagd, omdat ze met een hand in het kruis van haar jeans grijpt. 

Soms moet je gewoon pakken wat je pakken kan. . . .📸@paulbellaart interview out in &C

Een foto die is geplaatst door null (@sigridtennapel) op

Actrice, zangeres en Kruidvatstem Hadewych Minis en haar dochtertje hebben een leuk ritueel. Ze kussen altijd op woensdag plechtig de week doormidden. 

Wij kussen even de week doormidden.

Een foto die is geplaatst door null (@hademini) op

Gordon heeft voor de zoveelste keer in zijn turbulente leven het vliegtuig gepakt naar Kaapstad (Zuid-Afrika). Niet om te chillen maar met een ander doel. Hij gaat er op huizenjacht en hoopt een fijn penthouse te kunnen scoren. Bij onderstaande foto schrijft hij zich er te willen settelen. Of dat betekent dat hij op termijn uit Nederland vertrekt, is onbekend.

Luchtacrobate en danseres Noi Pakon, de vriendin van RTL4-coryfee Martijn Krabbé, bestelde bij Starbucks een thee met melk en natuurlijk werd haar naam op de beker geschreven. Met als vriendelijk extraatje: een smiley. Noi was zo onder de indruk van dat vrolijke 'cadeautje' dat ze er een foto van maakte. ,,Het zijn de kleine dingen die tellen.''

#itsthelittlethingsthatcount #ifyouaskme #smiley #starbucks #wateencadeautje #happy #metime #chaitealatte

Een foto die is geplaatst door null (@noipakon) op

Actrice Anne-Marie Jung vond vandaag een briefje op haar geparkeerde auto. De tekst op het papiertje is veelzeggend. 'Echt ongelooflijk hoe u geparkeerd staat' en 'heeft u enig respect voor anderen?'. Jung is zich van geen kwaad bewust. 

ADHD-komediant en sportvisser Jochem Myjer heeft vandaag de enorme vis die hij aan de haak had geslagen weer netjes en levend vanuit een rubberbootje teruggezet.

Het mooiste moment van vissen. #catchandrelease #grotedame #vliegvissen #anglerapproved #pikeonthefly @dyckersfly

Een foto die is geplaatst door null (@jochemmyjer) op

Sterrenstylist Fred van Leer heeft vandaag zijn zoveelste schoonheidsbehandeling ondergaan. Deze keer lag hij in de stoel om een glanzende huid te krijgen. 

Ik glim weer als een lul in de maneschijn !!!! 🤪

Een foto die is geplaatst door null (@fredvanleer) op

Natuurlijk gaat het om een slinkse truc, maar dat maakt deze opvallende demonstratie van mentalist en mindfucker Victor Mids niet minder aantrekkelijk. Tot grote verbijstering van omstanders lukt het Victor om geld twee keer uit te geven. Hoe hij dat doet? Daarover zwijgt de illusie-expert natuurlijk als het graf. 

Ilona en Stephan Pos hebben in Chili op een nieuw plannetje gebroed om hun nieuwe rode wijn te promoten. Wie de soort blauwe druif goed raadt, maakt kans op een flesje. De ietwat hilarische beelden worden door de Posjes overigens als 'slecht maar spontaan' beoordeeld.

Hierbij een slecht maar spontaan filmpje van ons 😎(raad het goede antwoord)

Een foto die is geplaatst door null (@familieposcollection) op

Mariska Bauer kon vandaag, op het moment dat het zonnetje in huis scheen, de verleiding niet weerstaan. Ze maakte gelijk een selfie om het 'bijzondere ' moment te registreren en te delen met haar volgers. 

Heerlijk het ☀️ in huis !!! #nofilterneeded

Een foto die is geplaatst door null (@mariskabauer) op

Rick Brandsteder heeft een rolletje bemachtigd in een videoclipje bij een nieuw nummer van de Tielse volkszanger en sloopbedrijfbaas Frans Duijts. Volgens Frans wordt het een geinig, Jiskefet-achtig filmpje.

Actrice, model- en presentatrice Gabi Blaaser gooit haar levensstijl drastisch om. Met het boek Mindgym op haar salontafel, een sportoutfit en een kommetje havermout hoopt ze dat de kilo's eraf vliegen. ,,Iedereen is weleens onzeker over zijn lichaam. Ik ook'', geeft ze dapper toe.