Volledig scherm
Angela Groothuizen © ANP Kippa

Angela bereikt bijna streefgewicht van 62 kilo, Sylvie focust zich op haar doel

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Rosanna heeft wijze les

Rossana Kluivert zet zich al langere tijd in voor zwerfhonden op Curacao. Ook vandaag doet ze weer een oproep op Instagram om de viervoeters niet te vergeten. ,,Als je denkt aan een nieuw familielied, ga niet winkelen maar adopteer", geeft ze haar volgers mee.

Geer en Thomas op Curacao

Gerard Joling is de kou in Nederland ontvlucht en viert vakantie op Curacao. Net als Geer, hebben nog meer BN'ers besloten om hun vrije tijd op het zonnige eiland door te brengen. Vandaag staat de zanger op de foto met collega Thomas Berge.  'Gezellig', vindt Joling.

Gezellig met @thomasbergeofficial op de foto! 🌴🇨🇼 #gerardjoling #curacao

Een foto die is geplaatst door null (@gerard_joling) op

Angela door het dolle heen

Angela Groothuizen heeft bijna haar streefgewicht bereikt. De voormalig Dolly Dots-zangeres is tevreden als ze 62 kilo aantikt. Nog 0,9 kilo te gaan! Op Instagram deelt ze alvast een video waarin ze mededeelt hoe blij ze is. ,,Gezond BMI", schrijft ze bij het filmpje waarin ze op de weegschaal staat.

Jaaaaah! 62 kilo in zicht. #streefgewicht #gezondBMI #blij

Een foto die is geplaatst door null (@angelagroothuizen) op

Nicolette

Nicolette Kluijver viert vakantie met haar gezin op het tropische eiland Zanzibar. De presentatrice bestookt haar volgers op Instagram met foto's en ook vanochtend was het weer raak. De blondine is gekiekt terwijl ze in badpak aan de rand van het zwembad staat met één van haar dochtertjes. 'Geniet ervan!', wenst een fan haar een fijne vakantie toe.

🏝

Een foto die is geplaatst door null (@nicolettekluijver_) op

Miljuschka voelt zich klein

Het lijkt erop dat Miljuschka Witzenhausen het zwembad helemaal voor haarzelf heeft. De brunette geniet van haar vakantie op Bali, maar voelt zich wel 'een klein meisje in een heel grote wereld'. Of ze dat heel erg vindt op dit moment? Haar volgers denken van niet. 

I’m just a small girl in a big world☁️

Een foto die is geplaatst door null (@miljuschka) op

Ronnie heeft honger

Voor een gesloten deur, smachtend naar een ontbijtje, zit Ronnie Flex vanochtend op de grond. De rapper houdt het klaarblijkelijk niet meer vol en is zo toe aan wat voedsel dat hij letterlijk voor de deur wacht. Vrouwelijke fans letten echter op wat anders. 'Je bent zo knap!', zwijmelen ze weg.

Wanneer je wacht op het ontbijt

Een foto die is geplaatst door null (@ronnieflex010) op

Sylvie is gefocust

Op een verlaten strand, gehuld in een zwarte bikini, heeft Sylvie Meis vandaag een duidelijke boodschap voor al haar fans. 'Mijn ogen zijn gericht op de prijs en ik kijk niet meer om!', schrijft ze bij het kiekje waarop ze met een strenge doch verleidelijke blik de camera inkijkt.