Volledig scherm
© ANP Kippa

Anna Nooshin is weer verliefd en Gwen frituurt zichzelf ‘een rivier’

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Musicalster Vajèn van den Bosch heeft niet veel meer nodig dan een mosgroene wand, little black dress en felrode lipstick.

Trucker zoekt vlam-presentatrice Gwen van Poorten blijkt een zwak te hebben voor alles wat gefrituurd is.

Als we Miss Montreal mogen geloven wordt haar huis in Bonaire binnenkort een groot kerstpaleis.

Nicolette van Dam is de ster van de dag in een strapless jurkje met goudkleurige accenten.

Georgina Verbaan begint - ouderwets met haar kerstboompje op de achtergrond - steeds meer op een van haar katten te lijken.

Het had niet veel gescheeld of actrice Jennifer Hoffman en een van haar beste vriendinnen waren nooit in een pub in Dublin aangekomen.

In plaats van zich zorgen te maken over de opwarming van de aarde beloont Memphis Depay vijf fans met een fonkelnieuwe iPhone. Veel hoef je er niet voor te doen.

De kogel is door de kerk: influencer Anna Nooshin is weer gelukkig in de liefde. Haar lover Nassim Zeta, een Haagse ondernemer, is degene die er via Instagram als eerste voor uitkomt.

Gisteravond stond Saar Koningsberger nog te boksen als een kampioen, maar direct daarna racete ze naar het ziekenhuis waar haar dochter Scottie is opgenomen met een verkoudheidsvirus. Gelukkig is ze nu in goede handen.

Daphne Deckers is ‘twinning’ met manlief Richard Krajicek, die vandaag jarig is.

De volgers van Famke Louise zijn maar wat blij met het kiekje dat de artieste van zichzelf deelt in lingerie, likkend aan een lolly.

Charly Luske speelt leentjebuur met Lee Towers. Zo’n gouden microfoon is ook best handig...

Hadewych Minis heeft kennelijk behoefte aan een knuffel en omhelst daarom haar gitaar.

Koffietijd-dames Quinty, Loretta en Pernille presenteren vandaag voor de laatste keer uit de iconische villa in Eemnes.

Gerard Ekdom, bepaald niet de langste man van Nederland, blikt terug op de keer dat hij Shakira ontmoette. Blij meldt hij: ‘ik ben echt langer’.

Alles is mogelijk voor Fajah Lourens en haar killer body.

Lucille Werner heeft een fijne Sinterklaas-afterparty vandaag. Haar zoontje Angel is 9 jaar geworden.

  1. Maleisië in de ban van plotselinge echtscheiding oud-koning en Russische ex-miss

    Maleisië in de ban van plotselin­ge echtschei­ding oud-ko­ning en Russische ex-miss

    De Maleisische sultan en prins Sultan Muhammad V (50), die zich in januari na een regeringsperiode van twee jaar terugtrok als koning van Maleisië omdat seksfoto's waren opgedoken van zijn Russische echtgenote Oksana Voevodina (27), heeft tot grote ontsteltenis van zijn voormalige onderdanen toch maar besloten te gaan scheiden van zijn vrouw. De ontstane situatie wordt in Maleisië getypeerd als ‘koningsdrama’.