Volledig scherm
Anna Nooshin © ANP

Anna Nooshin krijgt eigen show van BNNVARA

Anna Nooshin gaat voor het eerst televisie maken voor de publieke omroep. In het BNNVARA-programma Mooier wordt het niet onderzoekt ze in vier delen de steeds groter wordende rol van schoonheid in de samenleving, zo heeft de omroep vandaag bekendgemaakt.

Voor de serie spreekt Anna onder anderen met voormalig hockeyster Ellen Hoog, oud-Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk en presentatrice en musicalster Chantal Janzen. Daarnaast voert ze in elke aflevering een experiment uit samen met wetenschappers en experts.

Tot dusver was Anna alleen te zien bij RTL, onder meer als mode- en lifestyledeskundige bij RTL Boulevard en als presentatrice van Holland's Next Top Model. Mooier wordt het niet wordt op 26 november voor het eerst uitgezonden.

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
5848 stemmen