Volledig scherm
Anna Nooshin © ANP Kippa

Anna viert romantisch vakantie en Victoria gaat voor kleurrijke coupe

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Anna Nooshin en haar liefje Nassim vieren vakantie in Brazilië en een romantisch kiekje kan niet uitblijven.

Victoria Koblenko heeft haar blonde haren vaarwel gezegd. De actrice deelt op Instagram een kiekje van haar gloednieuwe kleurrijke coupe.

Het was even stil zonder Gerard Joling in de sportschool, maar vandaag heeft de zanger dan toch zijn rentree gemaakt.

Berget Lewis en Bibian Mentel waren gisteren op een gala van het gehandicaptenfonds. De twee gingen samen op de foto. ‘De liefste', schrijft Berget bij het kiekje.

André Hazes moet vandaag zien te ‘overleven’ in een luxe hotel met een betoverend uitzicht. ‘Wat heb je het toch zwaar...', grapt een fan.

Het gezegde ‘in ieder stadje een ander schatje’ gaat vaak vooral voor piloten en zeelieden op. Toch krijgt Gwen van Poorten het ook voor elkaar, alleen zijn het in haar geval geen mannen maar schattige hondjes.

Het favoriete gezegde van cabaretier Jochem Myjer? Die lees je hieronder.

Bodhi, het zoontje van Airen Mylene en Taeke Taekema, wordt over een paar maanden grote broer. Presentatrice Airen maakte vanmiddag bekend dat er een jongetje op komst is. ‘Langzaam een team aan het kweken'.

Vlogger Bibi Breijman, voormalige Oh Oh Cherso-ster, grapt dat ze heel wat zelfkennis heeft door te poseren bij deze ‘toepasselijke’ graffiti.

Gordon straalt in een zwart met goud shirt tussen de gouden pracht en praal van een Thais paleis.

Leontine Borsato vermaakt zich kostelijk met de vriendinnen met wie ze onlangs op Aruba is geweest.

Geraldine Kemper begint de dag met een topless kiekje van zichzelf, terwijl ze kennelijk net wat bankbiljetten heeft rondgestrooid.

Kickbokser Rico Verhoeven staat stil bij het verlies van zijn vader, vandaag twee jaar geleden. Hij mist hem nog iedere dag.

Jett Rebel blikt terug op het album dat hij precies vijf jaar geleden uitbracht. Het lijkt wel alsof het een ander persoon was, schrijft de zanger. Zo is hij in de tussentijd afgekickt van de drank en drugs.

Het is dan wel een gesponsorde broek, hij zit er niet minder lekker om, vindt zangeres Sanne ‘Miss Montreal’ Hans.

Emma Heesters geniet nog even na van de MTV EMA Pre Party van afgelopen maandag, waar de Beste Zangers-deelneemster de Push Award ontving.