Volledig scherm
© ANP Kippa

Anouk keert terug als The Voice of Holland-coach

Anouk keert terug als The Voice of Holland-coach. Dat heeft RTL4 vanavond bekendgemaakt. De rockzangeres neemt de rode draaistoel over van Guus Meeuwis die eerder aangaf te stoppen met de talentenjacht. 

Waylon, Miss Montreal (Sanne Hans) en Ali B  zijn in het nieuwe seizoen ook weer te zien als coach. Guus Meeuwis (44) stopte, zo werd begin dit jaar duidelijk, na één seizoen met The Voice of Holland. ,,Ik heb ervan genoten maar mijn stoel is in 2017 leeg'', aldus de Brabander. ,,Als je The Voice goed wil doen moet je er voor honderd procent voor gaan en dat gaat volgend jaar niet, omdat ik veel dingen zelf wil doen."

Anouk stopte haar werk als coach tijdelijk wegens de komst van haar zesde kindje. Dat ze een keer zou terugkeren was eigenlijk al bekend. De rockchick, die door RTL-programmadirecteur Erland Galjaard jarenlang werd benaderd om jurylid te worden en uiteindelijk instemde, tekende namelijk een contract voor twee seizoenen. 

De zangeres kreeg tijdens het eerste seizoen waaraan ze meedeed kritiek over haar soms humeurige opstelling. Anouk, zo vertelde ze vanavond bij RTL Boulevard, is zich van geen kwaad bewust. ,,Ik heb het juist heel erg naar mijn zin gehad. Waarschijnlijk zijn mijn lach-momenten er toen uitgeknipt.'' Of ze als coach gaan voor het goud? ,,Winnen zou fijn zijn maar als dat niet gebeurt ga ik niet depressief op bed liggen.''

Ik heb er weer zin an! 🎉🙋🏼

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Volledig scherm
© PR